Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy fiatal 22 év körüli nővel akinek van egy gyereke? Titeket férfiak zavarna hogy van egy gyereke?
Kövezzetek meg, de fel nem fogom hogy az emberek minek vállalnak gyereket ennyire fiatalon, úgy hogy a körülmények sokszor baromira nem adottak (stabil párkapcsolat, anyagi dolgok, gyes/gyed, esetleg egyéb más segítség mint rokonok, barátok de az már extra).
Fel kéne fogni hogy ez nagy felelősség és manapság az emberek nagy része 20on1-2 évesen még nem tart ott. De persze szülni kell...
Ő összejönne egy 22 éves férfival, akinek van gyereke?
Ha nekem lenne, nem zavarna vlsz. De minthogy nincs, inkább nem.
a szerelem elvakítja a leányzót....a fiú körül rózsaszín pillangók repkednek....megtörténik az első csók de nem tudnak leállni....a fiúcskának már áll a fa**sza...a leányzónak már nedves a puncija....b**asszki nincs óvszer mondja a fiú....nem baj akarom szeretlek életem szerelme vagy....nem lesz gond...ha pedig gyermek lesz felneveljük és boldogan élünk míg meg nem halunk...
Én vagyok a legboldogabb ember a világon mondja a lány....
Kis idő elteltével....anyuuuu nem jött meg b**assza meg nem jött meg....a k**úrva életbe!!!!
Nem baj kislányom ha baba lesz akkor baba lesz majd összeköltöztök és minden rendben lesz....
A fiú majd ki ugrik a bőréből bébi bébi bébi szerelmem jujj dejóóóóóó!!!
9 hónappal később....decukiiiiiiiii menjünk vásárolni édibébi ruhákat és színes cuccokat!!!! De szívem nincs rá lóvém....nem baj szülők adnak....és boldogan éltek míg rá nem jöttek, hogy ezt jól elk**úrták....
#5 Diplomákkal és nem tudsz írni? Az kemény.
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!