Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy fiatal 22 év körüli nővel akinek van egy gyereke? Titeket férfiak zavarna hogy van egy gyereke?
Figyelt kérdés
Ez a lány nagyon kedves és nagyon szép is, mindig ad magára.2019. jan. 9. 14:44
11/19 anonim válasza:
Rengeteg csinos es szep 22 eves gyermek nelkuli lany van. Szoval semmi esetre se kell egy gyerek is meg a csaj melle.
22 evesen altalaban a kisebbseg vallal gyereket. Abbol se kerek kosz.
Videkivel se jonnek ossze.
12/19 anonim válasza:
Nem. Semmi esetre sem. 22 éves, semmi élettapasztalata, de már van egy gyereke. Nem nevelem más kölykét, és nem tanítgatom anyucit sem.
14/19 anonim válasza:
A privátban irkálót olvasás nélkül tiltottam. Csak mondom, hogy tovább ne erőlködjön az a zseni.
15/19 anonim válasza:
Végülis magamból kiindulva, szerintem azokat nem zavarja ( vagy azok vágynak) ilyen kapcsolatra, akik nem akarnak saját gyereket. Bár lehet ezt csak én gondolom így...
16/19 anonim válasza:
Nem. Saját gyereket se akarok, nemhogy más kölykét neveljem.
Párszor már megszakítottam a netes ismerkedést, amikor kiderült, hogy van gyereke. Az egyik 20éves volt 3éves gyerekkel. Na mondom, szép dolog, hogy 16évesen felcsináltak és elhagytak, de én nem ezt keresem...
17/19 anonim válasza:
Nos ugy látom mi akik "nem"-el szavaztunk le lettünk pontozva...akkor minek kérdezel "kedves" kérdező, ha nem tetszik amit írunk? Vagy arra számítottal mindenki majd azt írja hogy persze, pátyolgasd csak más kölykét?
18/19 anonim válasza:
Bátyám 20 éves volt amikor megismerte élete párját 21 éves csaj volt, akinek 3 éves kisfia volt.
Ma már 18 éves házasok, plussz 2 gyerekkel.
Ez csak egy pozitív példa... ;)
19/19 A kérdező kommentje:
Kedves #17-es válaszoló. Senkit nem pontoztam le, nem is szoktam. Mindenkinek tisztelem a hozzászólását, úgy hogy nem kell egyből engem gyanúsítani, hogy lepontozlak, valaki más volt.
2019. jan. 10. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!