Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy fiatal 22 év körüli nővel akinek van egy gyereke? Titeket férfiak zavarna hogy van egy gyereke?

Figyelt kérdés
Ez a lány nagyon kedves és nagyon szép is, mindig ad magára.
2019. jan. 9. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

Rengeteg csinos es szep 22 eves gyermek nelkuli lany van. Szoval semmi esetre se kell egy gyerek is meg a csaj melle.

22 evesen altalaban a kisebbseg vallal gyereket. Abbol se kerek kosz.

Videkivel se jonnek ossze.

2019. jan. 9. 17:04
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Semmi esetre sem. 22 éves, semmi élettapasztalata, de már van egy gyereke. Nem nevelem más kölykét, és nem tanítgatom anyucit sem.
2019. jan. 9. 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem
2019. jan. 9. 17:18
 14/19 anonim ***** válasza:
A privátban irkálót olvasás nélkül tiltottam. Csak mondom, hogy tovább ne erőlködjön az a zseni.
2019. jan. 9. 17:21
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
Végülis magamból kiindulva, szerintem azokat nem zavarja ( vagy azok vágynak) ilyen kapcsolatra, akik nem akarnak saját gyereket. Bár lehet ezt csak én gondolom így...
2019. jan. 9. 17:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Saját gyereket se akarok, nemhogy más kölykét neveljem.

Párszor már megszakítottam a netes ismerkedést, amikor kiderült, hogy van gyereke. Az egyik 20éves volt 3éves gyerekkel. Na mondom, szép dolog, hogy 16évesen felcsináltak és elhagytak, de én nem ezt keresem...

2019. jan. 9. 20:31
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Nos ugy látom mi akik "nem"-el szavaztunk le lettünk pontozva...akkor minek kérdezel "kedves" kérdező, ha nem tetszik amit írunk? Vagy arra számítottal mindenki majd azt írja hogy persze, pátyolgasd csak más kölykét?
2019. jan. 9. 20:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Bátyám 20 éves volt amikor megismerte élete párját 21 éves csaj volt, akinek 3 éves kisfia volt.

Ma már 18 éves házasok, plussz 2 gyerekkel.

Ez csak egy pozitív példa... ;)

2019. jan. 9. 22:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Kedves #17-es válaszoló. Senkit nem pontoztam le, nem is szoktam. Mindenkinek tisztelem a hozzászólását, úgy hogy nem kell egyből engem gyanúsítani, hogy lepontozlak, valaki más volt.
2019. jan. 10. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!