Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiatal nők! Összejönnétek olyan fiuval akinek pszichés problémái voltak/vannak?
Nem.
És pont azért nem, mert gyógyszerezik. Ez csak a probléma elfedése. Kellene a fenének egy depressziós, gyógyszeren élő ember...
A paromnak is hasonlo problemai vannak raadasul o nem is kezelteti magat gyogyszerekkel stb..
Nalam kizarok ok ez sosem volt hisz attol meg lehet remek ember, csak problemai vannak.. Ami van mindenkinek csak ki erosebb ki nem, valaki konnyebben kezeli mig mas sajnos igy eli meg.
Viszont nagyon nehez veluk hosszu tavon. Ember valogatja hogy kinek van ahoz turelme es energia hogy egyutt legyen ilyen ferfival/novel.
"csak deressziós" - felejtős, exem is az volt, "csak pánikbeteg".
Hagyjuk...
Mellette álltam, segítettem neki, de folymatatosan húzott le a maga szar lelki szintjére, aztán mikor a pszichológus rendbe tette (amit a "barátnőm" tanácsára kezdett el, mikor én javasoltam "az hülyeség"), kidobott.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!