Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen ismerkedésnél ha nincs érettségid?

Attól függ, hogy milyen csajjal ismerkedsz.
Egyébként nem szégyen, csak egy diplomás nő nem veled szeretne összejönni.
Zsák a foltját.

Sztm így a 30as korosztály és fölötte nem feltétlen gáz.
Most már a szakma mellé érettségi is jár.

Igen szakma mellé jàr?
Nah mindegy nem szégyen és kész.

Ha csak 8. általános van, az esetleg probléma lehet.
Nekem nem csak az van, de így sosem volt hátrány. Sajnos tanulási- és egyéb (családi) nehézségek miatt az érettségi nem jött össze annak idején, de pont beleestem egy olyan kategóriába, hogy elvégezhettem egy olyan középfokú műszaki szakiskolát, ami 12. évet megadta és ezen a területen dolgozom (informatika). Előtte gimnáziumot elvégeztem 10. évfolyamig, majd ez a szakiskola 2 éves volt (most már 3 éves az új rendszerben), rendes iskolarendszerű képzésben, szóval nem egy néhány hónapos gyorstalpaló OKJ volt (bár én azt sem nézem le), így megkaptam a 12. évfolyamot és egy középfokú műszaki végzettséget.
Aztán a bizonyítványommal szépen be is sétáltam az (akkor még) okmányirodába, kiváltottam a szakmámra a vállalkozói engedélyt és már 15 éve a főállásom mellett vállalkozóként is vállalok számítástechnikai, informatikai munkákat.
Közben pedig volt több, diplomás barátnőm is (némelyik többdiplomás volt).
Az én magánvéleményem az, hogy ha valakinek nincs egyetemi, főiskolai végzettsége, "csak" érettségije, annál szerintem még mindig jobb és többet érhet egy jó szakmai végzettség, egy jó szakmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!