Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szégyen ismerkedésnél ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen ismerkedésnél ha nincs érettségid?

Figyelt kérdés
tegnap 11:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10 de jó örülök neki nekem van ugyan érettségi de full 2 es az az nem sokat ér ill egy elektrotechnikusim (gyene àram) de nem sikerült anno elhelyezkedni benne akkor sem voltam profi most meg màr az alapok is nehézkesen mennek. Szóval meg vagyok lőve.
tegnap 13:49
 12/15 anonim ***** válasza:

A barátomnak szintén csak 8 általánosa van, rossz családi körülmények között nőtt fel. Nekem diplomám, de sosem okozott közöttünk ez gondot. Okos, kedves, szeretetteljes ember, akire mindig lehet számítani.

Nem mondanám, hogy szégyen, inkább csak előítéletesek ezzel szemben az emberek, hogy valszeg buta vagy, mint a föld. De ha valaki megismeri a múltad, hogy miért van az, ami, akkor biztosan nem fognak elítélni:)

tegnap 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:
12 de aranyos vagy
tegnap 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Tanulni soha nem késő
ma 01:05
 15/15 Omnagigant válasza:
Hegesztő vagyok(43 éves), nincs érettségim. Volt egy pedagógus barátnőm, őt nem "zavarta", hogy nincsen. Sőt, több kollégámnak van diplomás felesége (iskolaigazgató, banki középvezető). Nem attól a papírtól lesz ember valaki.
ma 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!