Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság tényleg irreális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg irreális elvárás egy barátnőtől hogy otthonosan mozogjon a konyhában?

Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 08:25
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
2%
32, a felfogásoddal pusztán az a probléma, ha az én 2 millás bevételem eltűnik és azt mondom akkor most te jössz, te fogod magad azt elpusztulsz tőlem, mert "milyen egy férfi vagyok", ha viszont nincs meg a felnézési lehetőséged a másikra, akkor meg nem jössz ide. Ki az a nyomorult (1-2 ideböfögő bétahím kivételével) aki ennek meg akar felelni? Én nem. És most nem a pénzen múlik a dolog. De ha te nem vagy képes ellátni a női dolgokat, akkor te nem vagy nő. Én férfiként adok 4 falat, kapsz jövőképet, kiszámítható jelent, szabadságot, pénzfüggetlen életet, sportos testet stb... te mit adsz hozzá? a segged? azt más is tudja. főzni, mosni, szeretni, kedveskedni nem tudsz. Minek vagy akkor te? Mit tudsz amivel kiemelkedsz a többitől? Van egy diplomád még se vagy hajléktalan? Vagy mi? Rendelhetek takarítót, rendelhetek qvát is, akkor te minek lennél benne 1 kapcsolatba? Értelmetlen az egész lényed, feleslegesen vagy a világon ha már értéket nem tudsz teremteni, ne is bomlassz oké? (és nem érdekel h hordod a kávét a munkahelyeden, vagy mérnök vagy és robotolsz vmi fos multinak)
2020. dec. 11. 21:17
 42/49 anonim ***** válasza:
3%
ui: a négy falból neked kellene otthont csinálni, de nem vagy rá képes.
2020. dec. 11. 21:18
 43/49 anonim ***** válasza:
94%
Valaki nagyon frusztrált...
2020. dec. 11. 21:50
 44/49 anonim ***** válasza:
3%
Nem, csak valaki nagyon "őszinte" :) Nem ugyanaz, de tudom te a rózsaszín ködöt szeretetnek nevezed, a pénzt boldogságnak... Kinek mi, csak ne neked kelljen felelősséget vállalni :) Ismerem a fajtád....
2020. dec. 11. 23:02
 45/49 anonim ***** válasza:
0%
Vagy csinálja a női dolgokat vagy takarodhat a saját házába. Énis csinálom a férfi dolgokat, ez a legkevesebb. Lehet hogy nem tetszik ennek a pár nyomi feminista vénasszonynak, de pont leszarom őket is meg az elvárásaikat is.
2020. dec. 12. 07:14
 46/49 anonim ***** válasza:
Mik azok a férfimunkák amiket minden nap meg kell csinálnod és több órát vesz igénybe? :) Nem mellesleg szolgálod vele az asszonyt, mert ugyebár fordítva is ez történik. :)
2020. dec. 12. 08:58
 47/49 anonim ***** válasza:
46 Ő a pénzkeresésre gondol, neki ebben kimerül minden, amivel a párkapcsolathoz hozzájárul. Ő azt írja, hogy a pénze miatt feljogosítva érzi magát egy bentlakásos rabszolgára, aki munka mellet természetesen az egész életét arra áldozza, hogy őt szolgálja.
2020. dec. 12. 10:14
 48/49 anonim ***** válasza:
46 Egyébként van ilyen ismerősöm, mint ez a komplexusos,frusztrált válaszoló. Fél-egy éven belül elhagyta minden nője(nem sok állt le vele) és inkább élnek a nők albérletben a saját, szerényebb fizetésükből, mintsem hogy a pénz miatt toleráljanak egy ilyen elviselhetetlen lényt.
2020. dec. 12. 10:19
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

"De ha te nem vagy képes ellátni a női dolgokat, akkor te nem vagy nő. Én férfiként adok 4 falat, kapsz jövőképet, kiszámítható jelent, szabadságot, pénzfüggetlen életet, sportos testet stb... te mit adsz hozzá? "

Hülyegyerek. Ezeket magam 😅 S biztisitom magamnak.

Keress hazvezetonot.

De leginkább ébredj fel, mert a bilibe lóg a kezed.

2020. dec. 12. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!