Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság tényleg irreális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg irreális elvárás egy barátnőtől hogy otthonosan mozogjon a konyhában?

Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 08:25
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
80%
Az.
2020. dec. 11. 08:26
 2/49 anonim ***** válasza:
95%
Manapség tényleg irreális elvárás, hogy egy barát nem csak a hűtő meg az ágy környékén mozogjon otthonosan cserébe? :D
2020. dec. 11. 08:31
 3/49 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Egy önálló nő alapból otthon mozog, hiszen amíg egyedül él, főznie kell magának.

De te vajon otthon mozogsz a konyhában?

2020. dec. 11. 08:33
 4/49 anonim ***** válasza:
7%

2. és 3., ti nők vagy tok mi?

Minek kéne főznie a pasinak, ha eltart egy nőt?

2020. dec. 11. 08:35
 5/49 anonim ***** válasza:
95%

Én (3-as válaszoló) férfi vagyok, és én tudok főzni.

Azt gondolom, hogy legalább egyszerű ételeket elkészíteni ma már alapműveltség.

Ez független attól, hogy együtt vagyok-e egy nővel vagy sem, én főzök. Akkor is ezt tenném, ha eltartanék valakit, nekem ez megszokás.

Van úgy, hogy a barátnőnek is összeütök valamit.

2020. dec. 11. 08:40
 6/49 anonim ***** válasza:
64%
Én nő vagyok,de a párom otthonosabban mozog a konyhàban.Főzni tudok,de sütni nem.Férlek a forró olajtól,vagy odaégetem a húst,vagy nyers marad...Meg amúgyis ellenne vagyok az olajban sült ételeknek.Szoktunk emiatt veszekedni.Míg egyedül éltem,szendvicseket ettem vagy nyers salátàkat,néha pároltam zöldséget.Nem igaz,hogy főznöm kellett magamnak.
2020. dec. 11. 08:41
 7/49 anonim ***** válasza:
6%
4-es, azért mert kettős mérce van. Avagy nem tetszik a nőnek a rendszer, akkor dobbant. Összekeverik a háziasságot a csicskasággal, avagy ha elmos egy poharat akkor ő már alárendelt. Azt hiszik a rózsaszín ködre h szeretet. Jön a kisebbségi komplexus azonnal bármiféle cselekedetre, ami nem az ő céljait szolgálja. Elválni, meglopni, hazudozni. Nah az megy, azt mutogat újjal a másikra... Itt is ezt teszik.
2020. dec. 11. 08:42
 8/49 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok.

Sosem voltam eltartva és otthonosan mozgok a konyhában, sőt, a lakás összes többi részén is, takarítást illetően.

Onnantól, hogy én is és a férfi is dolgozó emberek vagyunk, elvárom, hogy ne csak a hűtőt nyitogassa, hanem szálljon be az otthoni teendőkbe is. Én szeretek főzni, szívesen végzem csak én, de valami viszonzás legyen akkor a házimunkában cserébe.

2020. dec. 11. 08:45
 9/49 anonim ***** válasza:
2%

Ezektől a lényektől?

Amit elvárhatsz: semmi. Nulla. 0,

Amit nyújtanod kell!

-1 év múlva drága gyémánt karika gyűrű.

- Havi 600 nettó. S lehetőleg úgy, hogy naponta 10 órát foglalkozni kell az általad eltartott PITSA lelkével.

Stb stb

2020. dec. 11. 08:47
 10/49 anonim ***** válasza:
4%
8as, akkor ha te otthonosan mozogsz a konyhában akkor a másiknak is otthonosan kell, különben..... Akkor én mint férfi elvárom, ha keresek havi 2 milliót vagy többet, akkor neked is kell, különben... Vagy megint kettős mérce?
2020. dec. 11. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!