Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg irreális elvárás egy barátnőtől hogy otthonosan mozogjon a konyhában?
Nem. Egy önálló nő alapból otthon mozog, hiszen amíg egyedül él, főznie kell magának.
De te vajon otthon mozogsz a konyhában?
2. és 3., ti nők vagy tok mi?
Minek kéne főznie a pasinak, ha eltart egy nőt?
Én (3-as válaszoló) férfi vagyok, és én tudok főzni.
Azt gondolom, hogy legalább egyszerű ételeket elkészíteni ma már alapműveltség.
Ez független attól, hogy együtt vagyok-e egy nővel vagy sem, én főzök. Akkor is ezt tenném, ha eltartanék valakit, nekem ez megszokás.
Van úgy, hogy a barátnőnek is összeütök valamit.
#2-es vagyok.
Sosem voltam eltartva és otthonosan mozgok a konyhában, sőt, a lakás összes többi részén is, takarítást illetően.
Onnantól, hogy én is és a férfi is dolgozó emberek vagyunk, elvárom, hogy ne csak a hűtőt nyitogassa, hanem szálljon be az otthoni teendőkbe is. Én szeretek főzni, szívesen végzem csak én, de valami viszonzás legyen akkor a házimunkában cserébe.
Ezektől a lényektől?
Amit elvárhatsz: semmi. Nulla. 0,
Amit nyújtanod kell!
-1 év múlva drága gyémánt karika gyűrű.
- Havi 600 nettó. S lehetőleg úgy, hogy naponta 10 órát foglalkozni kell az általad eltartott PITSA lelkével.
Stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!