Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság tényleg irreális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg irreális elvárás egy barátnőtől hogy otthonosan mozogjon a konyhában?

Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 08:25
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
5%

pedig régen is melóztak a nők, sőt nem is keveset, akkor nem volt varrógép, mosógép, sütő, villany, autó, stb....

Csak akkor nem volt net, amin lehetett panaszkodni.

2020. dec. 11. 09:30
 32/49 anonim ***** válasza:
96%

"de férfi munka az férfi munka. Azt nem együtt. Pénz meg legyen. Tisztelet neked!"

AZ a világ már vagy 80 éve elmúlt, amikor a nők alig dolgoztak.

Senki nem fog ezért kiszolgálni. Két millás fizetésed pedig erősen kétlem. De tegyük fel, elméletileg, hogy igaz. Én az átlag 2-3-szorosát keresem, ami nem rossz, de nem is olyan extra sok. Saját, hitelmentes lakásom van, oda utazom, ahova akarok, kényelmesen élek. Most én azért nem fogom a szabadidőm a háztartásra áldozni, mert a másik kétszer annyit keres, mint én.

És ha már csak azt nézzük, nekem mi hasznom az ő pénzéből? Semmi. Az az övé marad. vegyen fel bejárónőt, jobb dolgom is van annál, hogy naponta főzzek.

A kiszolgálást az elvárjátok, de már egy vacsora meghíváson is ki vagytok akadva.

2020. dec. 11. 09:32
 33/49 anonim ***** válasza:
94%
Minden nő ismerősömnél akinél eddig voltam tudott sütni főzni. Ugyanakkor nem értem, mi alapján várnád ezt el? Férfiként 18 éves koromtól főzök magamra, sose volt ilyen elvárásom nők terén, együtt úgyis jobb főzni.
2020. dec. 11. 09:44
 34/49 anonim ***** válasza:
5%

34.-nek.

Akkor minek a nő neked, gondolom kiverni is ki tudod?

2020. dec. 11. 09:47
 35/49 anonim ***** válasza:
82%
#33 Az ilyen kis frusztrált, plötyi férfiakat meg vissza kéne szoktatni a terápiás székbe, ha nem jön össze neki a pnci. :)
2020. dec. 11. 09:50
 36/49 anonim ***** válasza:

Itt azt nem értem, hogy egyes válaszolók és a kérdező is, szidja a nőket hogy így úgy az elvárások stb, ugyanakkor sírnak hogy nincs nő brühühü. Mellesleg elég torz a világképük.

Nálunk főz a férjem néha. Egyszerűbb kajákat el tud készíteni. 17 évesen költözött el otthonról, így megtanulta. Nem főz gyakran, de van olyan étel, mit jobban elkészít mint én. Azt ráhagyom. Én sokáig nem tudtam főzni, amíg kollégiumban laktam, miután összeköltöztünk akkor kezdtem belejönni. Ma már nem gond, és szívesen csinálom, de csak úgy ha nem vagyok rákényszerítve. Nem azért, mert elvárás. Dolgozunk mindketten, és nem vagyunk közös kasszán, tehát nem tart el. Tudom, ez az itteni válaszolók egy részének hihetetlen, hogy nem kell eltartani egy nőt. De létezik ilyen. Azért csionálom én a háztartás jelentős részét a főzést is beleértve, mert neki be kell járni dolgozni,k az napi két óra út, én pedig home office-ban vagyok. Így tartom fairnek. Ha nekem kéne bejárni és ő dolgozna itthonról, fordítva lenne.

2020. dec. 11. 11:28
 37/49 anonim ***** válasza:
Kortól is függ. 24 évesek voltunk amikor összejöttünk a férjemmel, egyikünknek sem volt túl sok fogalma a konyhai dolgokról. Aztán szépen lassan együtt kitapasztaltuk. De ez idő, kb 30 éves koromra sikerült elérnem azt, hogy bármit meg tudok főzni és van rutinom, nem esik nehezemre menedzselni egy adott büdzséből a konyhát. Férjem specialitása a halas ételek, ahhoz nem is nyúlok.
2020. dec. 11. 11:40
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
#34: Párkapcsolat nem evésből és szexből áll. Legalábbis nekem.
2020. dec. 11. 12:03
 39/49 anonim ***** válasza:
1%

38.-nak.

Miért, mit lehet még csinálni?

2020. dec. 11. 12:07
 40/49 anonim ***** válasza:
81%
És csodálkoznak, hogY nincs nojuk. 🤣🤣🤣
2020. dec. 11. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!