Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg irreális elvárás egy barátnőtől hogy otthonosan mozogjon a konyhában?
pedig régen is melóztak a nők, sőt nem is keveset, akkor nem volt varrógép, mosógép, sütő, villany, autó, stb....
Csak akkor nem volt net, amin lehetett panaszkodni.
"de férfi munka az férfi munka. Azt nem együtt. Pénz meg legyen. Tisztelet neked!"
AZ a világ már vagy 80 éve elmúlt, amikor a nők alig dolgoztak.
Senki nem fog ezért kiszolgálni. Két millás fizetésed pedig erősen kétlem. De tegyük fel, elméletileg, hogy igaz. Én az átlag 2-3-szorosát keresem, ami nem rossz, de nem is olyan extra sok. Saját, hitelmentes lakásom van, oda utazom, ahova akarok, kényelmesen élek. Most én azért nem fogom a szabadidőm a háztartásra áldozni, mert a másik kétszer annyit keres, mint én.
És ha már csak azt nézzük, nekem mi hasznom az ő pénzéből? Semmi. Az az övé marad. vegyen fel bejárónőt, jobb dolgom is van annál, hogy naponta főzzek.
A kiszolgálást az elvárjátok, de már egy vacsora meghíváson is ki vagytok akadva.
34.-nek.
Akkor minek a nő neked, gondolom kiverni is ki tudod?
Itt azt nem értem, hogy egyes válaszolók és a kérdező is, szidja a nőket hogy így úgy az elvárások stb, ugyanakkor sírnak hogy nincs nő brühühü. Mellesleg elég torz a világképük.
Nálunk főz a férjem néha. Egyszerűbb kajákat el tud készíteni. 17 évesen költözött el otthonról, így megtanulta. Nem főz gyakran, de van olyan étel, mit jobban elkészít mint én. Azt ráhagyom. Én sokáig nem tudtam főzni, amíg kollégiumban laktam, miután összeköltöztünk akkor kezdtem belejönni. Ma már nem gond, és szívesen csinálom, de csak úgy ha nem vagyok rákényszerítve. Nem azért, mert elvárás. Dolgozunk mindketten, és nem vagyunk közös kasszán, tehát nem tart el. Tudom, ez az itteni válaszolók egy részének hihetetlen, hogy nem kell eltartani egy nőt. De létezik ilyen. Azért csionálom én a háztartás jelentős részét a főzést is beleértve, mert neki be kell járni dolgozni,k az napi két óra út, én pedig home office-ban vagyok. Így tartom fairnek. Ha nekem kéne bejárni és ő dolgozna itthonról, fordítva lenne.
38.-nak.
Miért, mit lehet még csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!