Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg irreális elvárás egy barátnőtől hogy otthonosan mozogjon a konyhában?
Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 08:25
21/49 anonim válasza:
A főzés a házimunka része. A férfiaknak is el kell tudni végezni.
Nem az alap főzőtudomány elvárása a ciki, hanem az, ha valaki alapvetőnek veszi, hogy kiszolgálják a semmiért cserébe.
22/49 anonim válasza:
Mi mindketten főzünk, van hogy 3 napig csak ő, van hogy 3 napig csak én, van hogy felváltva, van hogy együtt, néha egyikünk sem:) . Épp melyikünknek van több ideje, energiája. Mindketten dolgozunk. Ez így a korrekt. Össze se jönnék olyan pasival akinek az értelmi szintje nem elég magas ahhoz, hogy ezt felfogja.
23/49 anonim válasza:
18as, igen, ez a felfogás ez jó dolog. Ne azt nézegesd h a másik mit hogyan, meg még véletlenül se fogd meg a porszívót ha előtte a párod nem fogta meg. Csak ez ritkaság. Én is megfogom férfi létemre, pedig milliókon ülök. De azt a nőt agyonütném (és el is hajtottam mindet) amelyik azt nézegeti mikor mit csinálok. A többség ilyen, mindent együtt, mert különben "csicskának" érzik magukat, de férfi munka az férfi munka. Azt nem együtt. Pénz meg legyen. Tisztelet neked!
24/49 anonim válasza:
Ja és nem tudok elmenni amellett, hogy a kérdezőnek egy sörmárka a nickneve. Totál előttem van, hogy ez melyik "férfi"típus.
25/49 anonim válasza:
26/49 anonim válasza:
Főzni? A legtöbb még arra sem képes, hogy szét tegye a lábát.
28/49 anonim válasza:
Régen alap volt, hogy a nőt eltartották cserébe. Ráadásul több generáció élt együtt, a nők segítették egymást, a nagymama főzött, a leány takarított, a gyerekek vigyáztak egymásra.
29/49 anonim válasza:
18as vagyok. Én nem érzem, hogy "a semmiért főzök rá". Ő meg nemcsak a kert felét teszi rendbe :)
Én hiszek a férfi és női munkákban.
30/49 anonim válasza:
28.-nak.
Igen, viszont manapság elvárja az eltartást, és a házi melót is. HA, nincs jól idomítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!