Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg irreális elvárás egy barátnőtől hogy otthonosan mozogjon a konyhában?
Nem látok összefüggést, 8-as.
De nem is akarok, nem egymást keressük az olyan emberrel, aki a pénzével henceg és azt hiszi, cserébe nem kell emberként, társként viselkedni a "párjával".
"ha keresek havi 2 milliót vagy többet, akkor neked is kell, különben..."
Persze, mert az jellemző.
Oszd el tízzel.
Ha meg én keresek két milliót, akkor nyilván te mosol, fozol, takarítász.
Rám anyukám főzött, amíg el nem költöztem. (Pedig apukám a tipikus magyar kajákat szereti, én meg edzek, szóval volt A és B menü is.)
Most 3 hónapja együttélünk a barátommal. Azóta én főzök. Fel sem merült, hogy majd ő. Nem minden sikerül jól, de egy receptet követni, azért nem nagy történet. Persze ha rosszindulatúan leszólna a barátom, ha valami nem jó, lehet nem akarnék tovább főzni rá. Tudja, hogy nekem ez új, de szerintem hosszútávon jobbnak látja most nen piszkálni :D
Megláttam a kérdést, egyből tudtam te vagy az Balázs. 😃
Annyit várj el, amennyit te is nyújtasz. Ha lusta here vagy a konyhában, akkor ne várd el, hogy a másik ne legyen az. Viszont szokj le a piáról. Ez a legelső, amit elvárások helyett elsősorban tenned kell. De ne csak ígérgesd, mert az halottnak a csók esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!