Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok szeretik ha a pasinak rendetlenség van a szobájában?
Mert nekem nagyon nagy rendetlenség van a szobámba. Az asztal televan csokispapirral, chipses zacskóval, pepsis dobozzal, chipssel és ha kitartóak vagyunk akkor pizzát is találhatunk. A föld tele van pepsisüvegekkel, ruhákkal és papirokkal. A TVasztal is televan gumióvszeres dobozzal, telefontöltőkkel, sprayyel és még egy csomó mindennel. Szóval nagy rendetlenség van.
Ismerkedésbe is bennevagyok 15F
Én is baromi kupis vagyok lány létemre..földön ruhák,újságok,asztalon minden más,de 1 hete tartom a rendet,mert marhára igénytelennek éreztem magam,hogy egy szemétdomb kellős közepén élek.Nem zavart hogy már szinte közlekedni se lehet a szobában meg semmi.Akárki elmegy hozzád,főleg csak,meglesz a véleménye rólad és nem pozitív.Egy kis kupi nem vészes,de azért a csokipapírokat meg a pepsis dobozokat meg pizza darabokat legalább dobd ki.Az óvszeres sztori meg gáz..felállítod,felhúzod utána azt mondod hogy baromi jó és eladod,anélkül,hogy valaha is használtad volna értelmesen.Ráadásul így a minőségét se tudod,hisz más ha csajban használja valaki vagy levegőben.Vagy megdugsz egy pitét,mint az Amerikai pitében? :D Na mindegy,15 éves korodhoz képest gáz vagy,csak a csavargás,haverok,számítógépezés..szép kis élet.
18/L
Engem nem zavarna.Sött jobban zavarna , ha nagy rend lenne.Mert csak a stéberek szoktak mindent rendbe tartani:)De most nem?
Amm ha jók és márkásat a ruháid az csak jó:D
Ismerkedés....Hmmm:P
L/15
"A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:21"
Szóval szerinted az a normális, ha mindenki olyan igénytelen és akkora mocsokban él mint a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!