Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok szeretik ha a pasinak rendetlenség van a szobájában?
Mert nekem nagyon nagy rendetlenség van a szobámba. Az asztal televan csokispapirral, chipses zacskóval, pepsis dobozzal, chipssel és ha kitartóak vagyunk akkor pizzát is találhatunk. A föld tele van pepsisüvegekkel, ruhákkal és papirokkal. A TVasztal is televan gumióvszeres dobozzal, telefontöltőkkel, sprayyel és még egy csomó mindennel. Szóval nagy rendetlenség van.
Ismerkedésbe is bennevagyok 15F
" A gumióvszereket meg szeretem letesztelni és eladni a gyerekeknek. De jófej vagyok szóval ha ismernétek nem utálnátok ennyire."
Szerintem meg inkább egy agyproblémával rendelkező idióta vagy...
rendetraknák---- najóóóó xD
tegyél rendet és vedd elő a nyelvtan könyvedet!!
Igen ez egy új fétis,ha ezt a disznóólat még fokozod,akkor naponta 3 csajt biztos be fogsz tudni fűzni.De rendezd úgy ,hogy ha csaj van nálad akkor anyukád kezdjen el takarítani ,mert így látják ,hogy mekkora "cool arc" vagy ,egyenesen a lányos anyák álma.De persze ne csak a környezetedre figyelj,hanem saját magadra is,így igazi szoknyapecér lehetsz.Egyed azt a sok mars csokit és igyad nagy mértékben a pepsit,ez zsenge szervezetednek nagyon jót tesz,ezek után nyugodtan várhatod ,hogy a napi csaj adagod a kidolgozott felsőtestedről egye a földön talált pár napos/hetes pizzát...
Ne értsetek félre,itt nem a szobádban lévő rendetlenség a gáz ,hanem az a hihetetlen ,hogy a trehányságoddal és a "menő" cuccaiddal dicsekszel és próbálod népszerűsíteni magad a lányok előtt,s ebben az a tragédia ,hogy a korodbeli csajok egyrésze még vevő is erre...remélem kinövöd vagy találsz egy hasonló iq huszár nőt magad mellé.
"Ne mond hogy te nem árultál soha gumióvszert. Számomra ez természetes mint a becsengetés elszaladás.
"
Ááá,tényleg ennyire idióta vagy? Talán kötelező lett volna, hogy áruljak? Meg mi az, hogy leteszteled? Felhúzod, majd le, és ha kell valakinek, akkor azt mondod hogy nesze?
Legalább a szemetet kivihetnéd.
Az én asztalom is tele van telefontöltőkkel meg fülesekkel, de szemét azért nincs bent.
A földön se hever semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!