Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok szeretik ha a pasinak rendetlenség van a szobájában?
Mert nekem nagyon nagy rendetlenség van a szobámba. Az asztal televan csokispapirral, chipses zacskóval, pepsis dobozzal, chipssel és ha kitartóak vagyunk akkor pizzát is találhatunk. A föld tele van pepsisüvegekkel, ruhákkal és papirokkal. A TVasztal is televan gumióvszeres dobozzal, telefontöltőkkel, sprayyel és még egy csomó mindennel. Szóval nagy rendetlenség van.
Ismerkedésbe is bennevagyok 15F
Hát felőlem járhatsz márkás cuccokban, ha annyira képtelen vagy, hogy a szemetet kihajítsd a kukába, ahova való, a ruháidat egy székre rakd és beágyazz. Undorító, trehányság. Légy otthon is igényesebb:S
24N
ne itt akarj csajt találni. vagy olyanokkal akarsz ismerkedni akik kitakarítanak nálad?
muter néha bejön kitakarítani. vigyázz jobban a rendre és ügyelj jobban a tisztaságra. becsüld meg ennyire hogy takarítanak nálad.
nálam mindíg én takarítok, és ez szerintem így van jól... van amikor én takarítok az egész lakásba, de ennyit igazán megtehetek.
15/L
hát figyelj, sose kéne olyan pasi aki egy szemétdomb közepén képes élni.
meddig tartana ha a szemetet egy szemetesbe dobnád, cuccokat a helyére ha már nem használod... sose lenne rendetlenség, nem kéne hogy anyád pakoljon utánad, mi vagy te óvodás? elég egyszerű rendet tartani. ha neked ez nem megy akkor téged minősít. undorító.
hát megmondom a jövődet hülegyerek.
van egy ismim ugyanolyan rumliban él mint te, 43 éves és egyedül poshad.
Úgyhogy járj ki egy takarítóképzőt hidd el jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!