Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lnyok! Titeket az zavarna ha a barátotok többszáz madárpókot tart a szobájában?
Hidd el nem rosszabb a pók mint 1 kutya.
Ha meg hisztis vagy minek jártok? A srác majd talál olyat aki tolerálja a hobbiját.
Te lennél velem úgy h benyugtatózva fekszem az ágyban a parnám alatt 1 pisztollyal?
18/F
több száz? azhogy?
egyébként ha rendesen tart pókot és nem akkora s*ggfej mitn az exem akkor nem... exem is tartott pókot ugyanis, amivel nekem nem votl problémám, de nekem elég súlyos pókfóbiám van... ami nem hiszti, hanem kajak fóbia. na mindegy, a lényeg hogy ő ezt tudta, nekem azzal nem volt bajom hogy a sanyi ( ígyhivták a pokot) ott csücsül a terráriumba, még nézegettem is, barátkoztam vele, amíg egyszer a drága úrnak eszébe nem jutott egy óvatlan reggel azzal ébresztenie vicceskedve hogy a hasamra tette... az egy dolog hogy én majdnem sokkot kaptam, de a pok is majdnem meghalt.
Én imádom az ilyeneket.:D Szerintem halál boldogan ellennék mellettük.
Én kígyót akartam tartani, csak sajnos nem lehet.:)
18L
amúgy több 100 pókot tartani legális?:DDD
amúgy én nem mernéék ott aludni,mert rettenetes kígyó és pók fóbiáám van, de mondjuk megoldanám úgy hogy mindig ő aludna nállunk.. :) amugy meg szerintem nem azon múlik h járnak-e ,hogy tolerálja- e pókokat.. hanem hogyszeretik egymást.. kedves első..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!