Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb néni a rokonságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb néni a rokonságban azt mondja, hogy milyen szép vagyok, jóképű vagyok és a lányoknak még sem kellek? Miért?

Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 21:55
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
94%

Látatlanban elég nehéz véleményt mondani de azt hiszem nagyjából leírták előttem a lehetséges okokat. Én annyit hozzátennék hogy nagyon buta vagy hogy a seggfejekre akarsz hasonlítani, mert szerinted őszinte szándékkal nyomulnak rájuk a nők? Ne legyél felszínes. Ott inkább egyébként az elérhetőség, nyitottság az oka a látszólagos "népszerűségnek".

A másik, ritkábbik eset és nem valószínű hogy nálad ez állhat fenn, amikor a pasi "túl jóképű". Ilyenkor lehet bármilyen nyitott akkor is nehezen fog találni magának nőt mert a környezetében egy nő sem látja magát vele egy szinten és félnek hogy megcsalja vagy elhagyja őket.

2020. nov. 8. 13:24
 42/47 A kérdező kommentje:

42

Elérhetőség, nyitottság az oka...Ezt, hogy érted?

2020. nov. 8. 13:43
 43/47 anonim ***** válasza:
50%

36

LOL. Rengeteg ilyen van.

2020. nov. 8. 13:49
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Elérhető: semmi különös, az átlagtól jobban kinéző de különösebben nem jóképű, buta, bunkó. A legtöbb ember/nő magával egyszinten látja, megszerezhetőnek-megtarthatónak tartja.

Nyitott: láthatóan visszajelzés-figyeleméhes és ezt nagyon könnyen kihasználják az emberek/nők. Ez egyfajta önbizalomhiány, nem biztos benne hogy szeretik őt a nők ezért minden erővel keresi a visszajelzéseket, hogy növelje az önbizalmát, emiatt sokszor figyelmen kívül hagyja a nem őszinte érdeklődés jeleit. Aki ennek az ellenkezője mint te arról tudják hogy hamar rájön a valódi szándékukra, ezért békén is hagynak.

2020. nov. 8. 14:34
 45/47 A kérdező kommentje:

44

De lehet nem is érdekli a nem őszinte közeledés mert csak trófeákat akar?

Nem hiszem, hogy az ilyen alakok nagy próblémát csinálnának abból, hogy a nők szexuálisan kihasználják őket :D És akkor mi van? Ők is viszont kihasználják őket, kölcsönös a dolog, mindenki jól járt és szent a béke.

2020. nov. 8. 15:54
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Itt a kérdés az hogy te is olyan vagy-e.

2020. nov. 8. 16:16
 47/47 A kérdező kommentje:

46

Nem. Viszont nyilván mindenki szeretné szexuális igényeit kielégíteni. Ezzel nincsen semmi baj.

2020. nov. 8. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!