Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb néni a rokonságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb néni a rokonságban azt mondja, hogy milyen szép vagyok, jóképű vagyok és a lányoknak még sem kellek? Miért?

Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 21:55
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
94%

A néniknek sajnos már nem olyan jó a látásuk.

Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de én még nem hallottam olyat nénitől, hogy egy fiatal srácra azt mondja, hogy csúnya. Ők már mindenkit jóképűnek látnak. Szerintem úgy intézte a természet, hogy vénségünkre már ne válogossunk annyit.😂Én legalábbis abban bízom 30-40év múlva, én is látok majd jó pasit.

Nincs más választásod, vagy fiatal(nem rokon) nőknél érdeklődsz a külsődről, vagy rámész a nyugdíjas korosztályra🤷

2020. nov. 8. 00:04
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szokták az idősek mondani bátorításnak. Nyugi, még minden változhat.
2020. nov. 8. 06:54
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én gondolom rosszul, de nem az a probléma, hogy azt várod, a lányok menjenek oda hozzád?
2020. nov. 8. 08:40
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Mert hazudnak.
2020. nov. 8. 08:51
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

De miért akarod, hogy a nők menjenek oda? Jó töketlen pasi lehetsz, ha az élettől várod a megváltást, de a sikerért nem teszel semmit... :/

Szerintem neked van gondod, de az nem a külsőd lesz, hanem a belső tulajdonságaid. Ez a kivagyiság nem áll jól senkinek, és elég könnyedén tehet ellenszenvessé..

2020. nov. 8. 09:48
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Alap, hogy családtagok, rokonok, barátok, kedves ismerősök, egyéb elfogult személyek véleményére nem adunk. A kelendőségünknél reálisabb visszajelzés nincs. Ha senkinek sem kellünk vagy csak a legaljának, akkor akárki akármit duruzsol kedvesen, a valóság az, hogy sz*rok vagyunk. Ilyen egyszerű. Minden más csak mellébeszélés.
2020. nov. 8. 10:00
 27/47 A kérdező kommentje:

25

Hát például azért mert más jóképű pasikat felszedik a nők? Semmit nem kell tenniük, pedig undok, beképzelt személyiségük van. Ezt miért nem várhatom el én is. Nem vagyok rosszabb mint ők én sem.

2020. nov. 8. 10:30
 28/47 A kérdező kommentje:

26

Az, hogy valaki nem jóképű/szép annyit jelent, hogy szar?

2020. nov. 8. 10:30
 29/47 A kérdező kommentje:

23

Igen, mint másokhozy

2020. nov. 8. 10:31
 30/47 anonim ***** válasza:
80%
Na, akkor mindjárt meg is válaszoltad a saját kérdésedet. A csajoknak nem azért nem kellesz, mert ronda vagy, hanem mert sggfej.
2020. nov. 8. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!