Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb néni a rokonságban azt mondja, hogy milyen szép vagyok, jóképű vagyok és a lányoknak még sem kellek? Miért?
A néniknek sajnos már nem olyan jó a látásuk.
Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de én még nem hallottam olyat nénitől, hogy egy fiatal srácra azt mondja, hogy csúnya. Ők már mindenkit jóképűnek látnak. Szerintem úgy intézte a természet, hogy vénségünkre már ne válogossunk annyit.😂Én legalábbis abban bízom 30-40év múlva, én is látok majd jó pasit.
Nincs más választásod, vagy fiatal(nem rokon) nőknél érdeklődsz a külsődről, vagy rámész a nyugdíjas korosztályra🤷
De miért akarod, hogy a nők menjenek oda? Jó töketlen pasi lehetsz, ha az élettől várod a megváltást, de a sikerért nem teszel semmit... :/
Szerintem neked van gondod, de az nem a külsőd lesz, hanem a belső tulajdonságaid. Ez a kivagyiság nem áll jól senkinek, és elég könnyedén tehet ellenszenvessé..
25
Hát például azért mert más jóképű pasikat felszedik a nők? Semmit nem kell tenniük, pedig undok, beképzelt személyiségük van. Ezt miért nem várhatom el én is. Nem vagyok rosszabb mint ők én sem.
26
Az, hogy valaki nem jóképű/szép annyit jelent, hogy szar?
23
Igen, mint másokhozy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!