Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb néni a rokonságban azt mondja, hogy milyen szép vagyok, jóképű vagyok és a lányoknak még sem kellek? Miért?
1. Mert a nénik hazudtak.
2. Nem csak a kinézeten múlik a pártalálás, a személyiségedben keresném a hibát.
A rokon nénik véleménye nem jó kiindulási alap, mert hajlamodak csak azt látni, amit szeretnének. Ezért nem érdemes hibáztatni őket, szeretetből teszik, de kritikából jobb az objektív.
Nem a levegőbe beszélek, tiniként tökre elhittem, hogy jóképű vagyok, amíg nem szembesültem a valósággal. :D Azóta változtattam dolgokon, meg is lett az eredménye.
1. Rokonok véleményére nem adunk, vagy nem vesszük őket alapnak és nem rájuk alapozzuk az önképünket
2. Egy jó külső édeskevés egy kapcsolathoz.
Mert nem ugyanaz a szépségideáljuk.
Gondolom finom vonású, barátságos természetű fiatalember vagy. Sok nőnél meg már itt kiestél, mert ők a markánsabb megjelenésű fickókat kedvelik. Olyan "ahová én lépek, ott fű nem terem" típusokat.
Hirtelen nem tudok jobb példát: a Csillagok háborújából vesd össze Luke Skywalker és Han Solo karakterét. A nénik olvadoznak tőled, mert olyan lehetsz, mint Luke, a csajok meg Han Soloért lennének oda.
7
Ennyire nincsenek idióták? Vagy mégis?
6.
Viszont a hiánya általában automatikus bukás...
Kérdező
Szerintem mindenki így jár a családjával, barátaival. Ők pozitívan elfogultak. Nekem is vannak ilyen ismerőseim - de magamban csak mosolygok, hogy "nincs nektek szemetek?" - "tudom, hogy csak kedvesek akartok lenni, de a valóság nem ez".
Kérdező! Miért? Te csinos és szép férfinek tartod magad? Az a lényeg, hogy te mit gondolsz magadról!
Edricus! Te hogyan vélekedsz magadról ha tükörbe nézel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!