Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A jóképű vékonyat vagy a kisportolt átlagos arcú pasit választanátok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 19:47
A kérdező szavazást indított:
A gizda jóképűt
Az izmos átlag pasit
19 szavazat
3/7 anonim válasza:
Úgy látom itt mindenkinek a test a fontosabb csak nem tudom miért.
4/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ha a személyisége olyan és jól kijövünk, akkor ezek közül egyik se lenne kizáró ok. Én is vékony vagyok, nem zavar, ha a srác is az és volt is már magas, vékony barátom. A mostani meg átlagos testalkatú átlagos arccal és mégis évek óta együtt vagyunk, mert nem ez volt a döntő. Nem mondom, hogy a külső nem számít, mert az nem lenne igaz, ha valaki nem jön be, ahhoz nem tudnék vonzódni és úgy a kapcsolat se működne, de egy átlagos külső megfelelő belsővel nekem már teljesen jó.
5/7 anonim válasza:
és hol marad az izzados dadogos elhizott incel?! akik lassan alfák lesznek?
a nők általában ezeket szeretik! persze csak az igazi nők ;)
(jaj remélem le esik hogy csak polgár pukkasztás :"DDDD)
6/7 anonim válasza:
A nők mindig a lehető legjobbak választják, akit még tudnak irányítani.
Szívesen!
7/7 anonim válasza:
Én úgy vettem a válasznál, hogy amúgy mindkettőnek egyforma a személyisége, csak arc, illetve izmosság szempontjából van különbség. Így inkább az izmos pasit választanám, mert a sportos megjelenés jobban bejön, mint a nagyon szépfiús arc. Amúgy viszont a személyiség számít. Ha nem tudunk miről beszélgetni, semmi közös nincs bennünk, akkor tök mindegy hogy néz ki az illető nem hiszem, hogy működne a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!