Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb néni a rokonságban azt mondja, hogy milyen szép vagyok, jóképű vagyok és a lányoknak még sem kellek? Miért?
30
Ez nem válasz a kérdésre. Nagyon sok seggfej pasit körülzsongnak a nők.
32
Ez lehet. Ugyanis romantikusabb időkben voltak ők fiatalok, amikor a lovagiassággal, udvariassággal, bókokkal bármelyik nőt levetted a lábáról.
A maiak meg értékválságban szenvednek.
Leginkább te szenvedsz értékválságban. Ugyanis neked nem egy nő kell, akivel boldog lehetsz, hanem hogy elmondhasd magadnak és másoknak is, hogy vagyok olyan jó pasi, hogy szalmaszálat sem kell keresztbe tennem, és mégis másznak rám a nők.
És ezt a nők valószínűleg messziről megérzik. Nem is csoda, hogy nem kellesz nekik.
34
De leírtam, hogy az ilyen pasiknak (amennyiben jóképűek) nincsenek nőgondjaik.
36
Te vagy eltévedve. Nézz körül. A nagyképű, tahó, beképzelt bőrdzsekis, tetkós fószerok tele vannak nőkkel.
38
Nem mindig. Gyakran a nők kezdeményeznek náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!