Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerethet egy jóképű, gazdag,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet egy jóképű, gazdag, független férfi egy olyan nőt, mint én?

Figyelt kérdés

34 éves nő vagyok. Nagyon csúnya, gerincferdülésem miatt púpos, bal cicim 2x akkora mint a jobb, 15 éves fiam van, albérletben lakok anyukámmal és a fiammal. A pasi akivel párszor már randiztam, le szeretne velem feküdni, de én nem merek mert szégyellem a testem. Elmondani nem merem neki, mert szintén szégyellem magam. Nincs bátorságom. És azt sem tudom, hogy csak szexet akar vagy kapcsolatot. Néha ír magától, néha mindennap, sokszor meg csak akkor ha én írok neki. Viszonylag hamar visszaír.

Mit tegyek? Nem tudom! Azt se tudom h mik a szándékai. És ha esetleg komoly, mit akarna pont tőlem, mikor csak jobbat találhatna.

Szerintetek? Nagyon félek, hogy összetöri a szívem, vágyom is a szerelemre, félek is. Még ha akarna is kapcsolatot, ha meglát meztelenül biztos elriasztja.

Mit gondoltok? 😭

#szex #testi hiba #Kellek neki párkapcsolatra vagy csak le akar velem feküdni #Miből tudom hogy mik a szándékai #Félek hogy össze fogja törni a szívem
2020. okt. 22. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sok jóban nem reménykednék. Állj úgy a dologhoz hogy érezd jól magad aztán lesz ami lesz.
2020. okt. 22. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem akarok bunkó és lelombozó lenni, kérdező, és nagyon sajnálom a helyzetedet, de tartok tőle, hogy nála ez valamiféle fétis lehet, amit ki akar próbálni.
2020. okt. 22. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
És ha neki nem a külső az elsődleges? Lehet, hogy te vagy az első, akivel szívesen elbeszélget. Meg az is lehet, hogy jobb nő vagy, mint gondolod, csak te a szerinted csúnya dolgokra fókuszálsz, ő meg a szépre. Egyébként azt hiszem, nekem átlagos külsőm van, mégis előfordult, hogy beleszerettem egy kifejezetten csúnya külsejű férfiba, mert volt benne valami megmagyarázhatatlan "plusz", lehet olyasmi benned is van. :)
2020. okt. 22. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
A félelmeddel csak a lehetőséget vennéd el magadtól, pedig nem tudhatod, mi lesz. Adj esélyt neki és légy erős.
2020. okt. 22. 18:21
 5/11 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy egyáltalán elolvasta. Azt meg főleg, hogy válaszoltatok.

Sajnos tényleg nagyon csúnya vagyok, és borzasztóan félek. Amikor ír, már attól reszket a kezem és kiugrik a szívem.

Szeretnék bátor lenni, de nem merek. Nem sajnáltatni akarom magam, egyszerűen ezeket a dolgaimat senkinek nem merem elmondani, de úgyérzem muszáj, mert nem tudom magamban tartani. Annyira magam alatt vagyok! Jól meg is könnyeztettetek. Köszönöm hogy válaszoltatok.

2020. okt. 22. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"És azt sem tudom, hogy csak szexet akar vagy kapcsolatot." "Néha ír magától, néha mindennap, sokszor meg csak akkor ha én írok neki."

Elég valószínű, hogy szexelni szeretne veled. Ha nem érdeklődik felőled rendszeresen, akkor ez ennek a jele szerintem.

Ugyanakkor, itt a nagy kérdés: neked ellenedre lenne vele a szex? A gátlásaidtól eltekintve, nem esne jól ezzel a pasival összebújni? Éljél a lehetőségeiddel, nem csökkentik az értékedet, cserében jó élményekkel gazdagodnál.

2020. okt. 22. 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Te nagyon aranyos lehetsz így az írásod alapján, lehet ez tetszik neki benned. Legyen egy kicsit több önbizalmad, a külső nem minden. Egyébként szerintem próbálj meg te is elvonatkoztatni a külsőségektől. Jól érzed vele magad? Csak azért ne akarj vele lenni, mert hogy "jó parti". Inkább derítsd ki azt, hogy valójában hogy érzed magad vele, ha a későbbiekben sem tudsz mellette felszabadult, jó kedvű lenni, akkor nem biztos, hogy ő a te embered.
2020. okt. 22. 19:17
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon jól érzem magam vele, mert nagyon kedves, vicces és nagyon vonzó. Szeretnék vele együtt lenni de félek az elutasítástól. Azért nem lennék vele együtt mert jó parti. Sőt, zavar is, hogy módos.

Nagyon udvarias, figyelmes, értelmes. De én tényleg egy utolsó senki vagyok. Nincstelen és ronda. Nem az önbizalom hiány mondatja velem, hanem ez az igazság. Leírni is fáj, alig látok a könnyeimtől.

Ma még csak egy darab 😘 emojit írt. Bár tudnám, hogy mit hoz a jövő.

Köszönöm a kedves szavaitokat.

2020. okt. 22. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A többiek írtak sok mindent, én mást fogok. Levelezni kezdtem egy kedves hölggyel, kêpet ekkor még nem cseréltünk. 10x leírta, h biztos csalódni fogok, mert ő nagyon csúnya, kicsi a melle is, meg úgy ahogy van tök szarul néz ki. Nagy nehezen kiimádkoztam tőle egy fotót, és wow egy nagyon csinos, kifejezetten szép, helyes kedves nő! Azóta már videóchateltünk is, szóval tényleg ő van a képeken.

A lényeg: sokszor sokkal rondábbnak látjuk magunkat, mint amilyenek a valóságban vagyunk. Lehet, h te is így vagy ezzel.

2020. okt. 22. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor még csak ismerkedtünk a férjemmel egyszer azt mondta, hogy szerinte túl szép vagyok neki, és biztosan el fogom majd hagyni, de annyira megszeretett, hogy nem akar már visszalépni, inkább kiélvezni azt a kis időt, amíg vele vagyok. Ez lenne a helyes hozzáállás neked is, csak merülj el benne és élvezd. Majd lesz valami, a legrosszabb, ami történhet, hogy csak egy jó éjszakád lesz, de az felejthetetlen emlék. Szóval én azt mondom, hogy hajrá!
2020. okt. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!