Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt, ha egy nő egy nagyon gazdag férfival jön össze, az a pénz miatt van? Talán a gazdag nem szerethető?
Apa-lánya korkülönbséggel persze, hogy csak a pénz.
De mondjuk egy 26 éves nő miért ne szerethetne egy 27 éves gazdag férfit? Még ám, mivel a gazdag férfi többet tud költeni magára,nyilván vonzóbb mint egy vele egykorú, szegenyebb pasi.
Persze egy 40-50 éves férfi akkor se lesz vonzóbb egy 25-27 évesnél ha gazdagabb.
Szülővárosomban úgy hallottam az ottani lányokat a csak az anyagiak érdeklik, lakás, kocsi, tehát lehet alapja.
Én nem ott élek, nős emberként, több ingatlan boldog(?) tulajdonosaként +kocsi számomra érdektelen mire hajtanak, nem is kekszeltem ott senkivel.
Nem olvastam a többi hozzászólást.
De szerthető a gazdag is. De nem is a gazdagot ítélik, hanem a nőt. Azaz aki gazdag, az könnyen ellétja a nő igényeit. És a nők többségénél ez komoly érv. Akkor is ha azt mondják, nem az. Még azoknál is, vagy lehet azoknál jobban, akik amúgy tudnak szűkölködni. (Végre nem kell szűkölködnöm, hanem élvezhetem az életem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!