Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy réagálnatok ha a barátokrol kiderülne hogy gazdag?
Megismerkedtemegy férfival pár hónapja. Kiderült róla hogy gazdag, vagy inkább nagyon gazdag. (állítása szerint több száz milliomos vagyona van) Én hozza képest nagyon csóró vagyok.Beszélgetünk és mondta költözzek hozzá ha énis akarom. Teljesen más szinten él mint én de ugy tünik ezt öt nem zavarja. Volt már többször nálam is...
Most hogy kiderült el akar vinni vásarolni meg mindig vesz valami, számomra drága dolgot.
Félek, nem tudom egyszerüen elképzelni hogy tölem egy átlagos nötöl mit akarhat.
Ha szeretnénk egymást, akkor örülnék, hogy ebben a bizonytalan világban nem kell aggódnunk az anyagiak miatt. Engem mondjuk nem érdekelnek a drága ruhák, kiegészítők, és ezt elmondanám neki is. Ha ennek ellenére a kedvemben akarna járni ilyesmikkel, akkor engednék, de csak akkor, ha nem akarja gyökeresen megváltoztatni a stílusomat, engem. És nyilván szólnék, ha túlzásokba esne, kényelmetlen lenne számomra.
Röviden: normálisan kommunikálnék vele, hogy megtaláljuk a közös hangot, ne érezze, hogy kihasználnám, én pedig ne érezzem azt, hogy kirakati bábut akar csinálni belőlem.
Felénk van egy ilyen gazdag csávó.
van egy stabil "barátnője", ha egyáltalán annak lehet nevezni, és mellette majdnem 2-3 hetente új szeretője.
és miért?
A pénzéért.
Több luxusautója, jactja sportmotorjai vannak, hatalmas kertesház,magánrepülővel járnak csak úgy hétvégente külföldre városnézegetni ha nagyon unatkozik.
Szóval azért kétleném hogy az újdonsült barátod ilyen gazdag lenne, de hasonlókra felkészülhetsz.
Én is be szoktam csomagolni az új ajándékot használat előtt.
Jó érzés kibontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!