Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy réagálnatok ha a barátokrol kiderülne hogy gazdag?
Megismerkedtemegy férfival pár hónapja. Kiderült róla hogy gazdag, vagy inkább nagyon gazdag. (állítása szerint több száz milliomos vagyona van) Én hozza képest nagyon csóró vagyok.Beszélgetünk és mondta költözzek hozzá ha énis akarom. Teljesen más szinten él mint én de ugy tünik ezt öt nem zavarja. Volt már többször nálam is...
Most hogy kiderült el akar vinni vásarolni meg mindig vesz valami, számomra drága dolgot.
Félek, nem tudom egyszerüen elképzelni hogy tölem egy átlagos nötöl mit akarhat.
Ebben az esetben azt nézném, hogy emberileg milyen, és hogy az általa megszokott életstílus nekem mennyire jön be.
Volt gazdag pasim, nem éreztem jól magam mellette, nekem teljesen idegen volt az ő világa. Nem csak emiatt szakítottunk, emberileg sem azt nyújtotta, amire én vágyom egy párkapcsolatban. De ha ez az utóbbi rendben lett volna, bizonyára törekedtünk volna arra, hogy kompromisszumokat találjunk az életstílusban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!