Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan reagálnátok, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy egy elég gazdag családban él?
ha tulságosan gazadakok lennétek, engem zavarna. nem is azért merthogy netán el vagy kényeztetve...ez nem érdekelne, hisz ugyis kiderülne már hamarabb.
sokkal inkább agasztana, hogy akkor kb már semmi ujat nem tudnák neked mutatni, és nem is örülnél annyira az én kis pár ezres ajándékaimnak...:/
szóval nekem gáz lenne.
amugy anyud, apud mivel foglalkozik, hogy ilyen jól megy?
azért nem vagyunk túlságosan gazdagok, de mondjuk jobban állunk az átlagnál. de ez annak köszönhető, hogy mind a ketten éjt nappallá téve dolgoznak, mert szeretnek jól élni meg utazgatni meg persze mindent meg szeretnének adni nekem meg a testvéreimnek.:)
1.: én értékelem a kis figyelmes ajándékokat, amiknek inkább érzelmi értéke van:)
Nem feltétlen fog egyből elkényeztetettként beskatulyázni. Ha túl nagy a különbség köztetek anyagilag, akkor előfordulhat, hogy konfliktus adódik: ha mondjuk te pl meg akarod hívni őt valamire, neki épp nincs lóvéja stb. Az nagyban rombolja egy férfi önbecsülését. Szóval, ha visszafogottan állsz hozzá, te se veszel neki nagy értékű cuccokat stb akkor sztem nem lesz gond.
A másik gond a szüleid részéről lehet, hogy majd megpróbálnak mindent ők irányítani "az én kenyerem eszed" alapon. Remélem nem lesz így, de fennáll a lehetőség.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!