Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a barátom?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Tudni kell azt, hogy nagy az anyagi különbség köztünk. Eddig én alkalmazkodtam hozzá, igyekeztem az ő pénztárcájának megfelelő programokat kitalálni és mindig jól éreztem magam vele. A barátait is elfogadtam, egy rossz szót nem szóltam rájuk, pedig egyikük különösön folyton ellenem beszél, amit megint nem értek, hogy miért. Még a kapcsolatunk elején volt egy esküvő, ahova hivatalos volt az egész családom. A barátom nem jött el velem, ráadásul hazudott nekem, hogy vizsgája van másnap. Nagyon kellemetlenül éreztem magam a szüleim és a többi rokonság előtt is. Kiderült, hogy nem volt kedve jönni, mert az a bizonyos haverja azt mondta neki, hogy nem illik közénk, túl elitek vagyunk hozzá. Most pedig mondtam neki, hogy menjünk el az én külföldi barátaimmal a Maldív szigetekre, meg még pár másik helyre, privátgéppel, stb. Tetszett is neki az ötlet, szóltam is a barátaimnak, hogy megyünk és nagyon örültek, mert már alig várják, hogy megismerjék a párom. Ez után nem találkoztunk 4 napig és a 4 nap után meg már azt mondta, hogy nincs kedve menni. Egyáltalán nem értem ezt a hullámvölgyet. A haverja generálja és nem értem, hogy miért hagyja magát ennyire befolyásolni. Szólni nem szeretnék a barátomnak túlzottan, mert nincs jogom bírálni, vagy meghatározni, hogy kikkel barátkozzon. Az is érdekes, hogy az én barátaim, akik mind tehetősek, elfogadták és kedvelik a barátomat, mert látják, hogy boldog vagyok, de az ő barátai esetében én sűrűn úgy érzem, hogy nem kívánatos személy vagyok köztük. Elejében, amíg nem tudták, hogy milyen helyzetben vagyok, kedvesek voltak, beszélgettünk, de mostanában inkább csak megtűrnek. Mit tegyek? 23, l.2013. júl. 21. 11:55
1/12 anonim válasza:
A barátodnak komoly önértékelési problémái vannak. Így nem érzi magát férfinak melletted. Keress egy igazi férfit helyette.
Tudom, hogy ez most leszólásnak tűnik, pedig nem az. Tényleg komoly problémája van a srácnak, ami a korábbi tapasztalatai, gyermekkori tanult dolgok miatt van és soha az életben nem fog megváltozni, akármilyen jófej is lehetsz.
De ha van egy felesleges Maldív szigeteki jegyed, adok egy postacímet ahova küldheted :)))
2/12 anonim válasza:
Boccs, de ezt nem nekünk kellene ide írogatnod, hanem vele leülni akár 100-adszorra is beszélni. Aztán vagy megértitek egymást végre, vagy majd egy idő után azt mondod, hogy ez volt az utolsó, és vége. Ennyi lehetőséged van.
3/12 A kérdező kommentje:
Én szeretem őt és nagyon rossz, hogy így befolyásolják a barátai. Szerintem irigyek is. A barátom már mondott olyat, hogy elég rossz az árnyékomba élni, de tudja kezelni, viszont folyton valaki beleköp a levesünkbe. :/
2013. júl. 21. 12:23
4/12 anonim válasza:
A barátnőm is mindig minden fizetni akart, pedig tényleg aprosagokrol volt szó és totál elnyomottnak ereztem magam. Hiába mondtam neki, hogy ne tegye ezt, hadd vegyem meg én, mert megfojt ezzel... Egy darabig leállt és megint kezdte... de már nem is vagyunk együtt... (na nem ezmiatt)
5/12 A kérdező kommentje:
De én nem akarok mindent fizetni. Örülök annak, ha elmegyünk együtt pl. Mekibe kajálni, vagy moziba és ő fizet. Oké, fizetek én is, de pont ezért hagyom neki ezeket, hogy ne érezze magát rosszul. És nem is érzi, de a barátai folyton csesztetik. Születésnapjára egy Hublot karórát vettem neki, hordja is, tetszik is neki, nagyon örült, de a haverja ezért is piszkálta. Ez a gond. Nem az, hogy mindent én fizetek.
2013. júl. 21. 12:36
6/12 anonim válasza:
Maldív szigetek, privátgép... Jajj de sajnállak anyukám, ez baromi rossz lehet.
7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, kímélj meg az epés megjegyzésektől, köszi.
2013. júl. 21. 13:15
8/12 anonim válasza:
Szerintem azt kell megértened, hogy itt NEM arról van szó, hogy befolyásolják. Egyáltalán nem. Tudom, hogy neked kényelmesebb lenne ezt elhinni, de így csak félrevezeted magad. Hiszen már ő is megmondta neked a választ. Nem akar az árnyékodban élni.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mondta és én értettem a szóból. Ez még az elején volt. Nem fizetek, olyan helyekre megyünk, ahol ő tud fizetni és nincs gond, jól érzem magam. Most pedig, mikor egyszer én szeretném, hogy menjünk valahova, ahova én vagyok hivatalos, először lelkes, szeretne, aztán meg mégsem?! Mi ez, ha nem a barátai beütése? A szülei kedvelnek engem, noha elejében ők is szkeptikusak voltak.
2013. júl. 21. 18:29
10/12 anonim válasza:
Látod még minidig győzködöd magad, hogy a haverok befolyásolják. Hidd el, hogy nem. És értelek én és igazad van, nem kéne így viselkednie, de Ő ilyen. Nem a haverjai, hanem Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!