Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik igy a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik igy a barátom?

Figyelt kérdés
nemrég megmondtam neki h terhes vagyok és együtt eldöntöttük h nem tartjuk meg mert én még tanulni szeretnék akkor nem látszott rajta semmi olyan volt mint előtte de mióta tudjuk az időpontot h mikor lesz az abortusz nagyon fura lett(ő jobban akarta az abortuszt).. már alig beszélünk, ha feljön fb-ra akkor is beszélünk 5 mondatot és már megy.. Nem is találkozunk mert mindig van valami dolga. Mit tegyek?? mert ha megkérdezem mi a baj azt mondja h semmi pedig látom rajta hogy valami nincs rendbe

2013. júl. 9. 10:35
1 2
 1/14 ivilicious ***** válasza:
egy ilyen komoly helyzetben kiderült,h nem szeret igazán.
2013. júl. 9. 10:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szereti megöletni a gyerekét
2013. júl. 9. 10:42
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezt így ennyiből nagyon nehéz megmondani. Beszélnetek kéne és megtudni mi történt?
2013. júl. 9. 10:42
 4/14 anonim ***** válasza:
mivel egyre közeledik az időpont egyre jobban zavarja
2013. júl. 9. 10:43
 5/14 anonim ***** válasza:
ha ő akarta jobban az abortuszt akkor nem szeret igazán,ezért nem is igazán beszél veled,a másik lehetőség hogy meggondolta magát vagy bűntudata van
2013. júl. 9. 10:44
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem, miért kell azonnal a "nem szeret igazán" sablonnal jönni, amikor valami gond van egy kapcsolatban, ez akkora orbitális baromság, hogy hihetetlen.

Bűntudata van, nem tudja feldolgozni a helyzetet. Ha beszélget veled, akkor folyton ez jár az eszében, és menekül a helyzetből. Furcsa érzelmeket vált ez ki az emberből, mert a találkozásaitok és a beszélgetéseitek mindig erre emlékeztetik, emiatt nem szabadulni akar.

Nálunk is volt olyan, hogy ott lebegett a fejünk felett, hogy esetleg terhes a párom - akkor még probléma lett volna, ha így van - és én is azon kaptam magam, hogy nem vágyom vele találkozni. Mindez azért volt, mert a találkozások alatt folyton nyomasztott bennünket a helyzet, és ösztönösen menekülni akartam ettől. Én akkor úgy 18 lehettem, és hamar felfogtam, hogy ez baromság, ezzel szembe kell nézni, és vállalni a felelősséget a döntéseinkért, de ez nem velem született tudás volt, el kellett jutnom idáig.

Le kell vele ülnöd ezt türelmesen megbeszélni. Nem akar majd beszélni róla, az is lehet, hogy támadólag lép fel, de ez mind azért van, mert nem tudja feldolgozni az érzelmeit, helyette el akar bújni előlük és elfojtani őket magában.

2013. júl. 9. 10:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Ma beszéltünk telefonon megkérdezte mi a helyzet de nagyon rideg volt :S nem tudom mit csináljak nagyon szeretem.. lehetséges hogy ha túl leszek a dolgon akkor elhagy vagy olyan lesz mint előtte?
2013. júl. 9. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Ültesd le, és beszéld meg vele. Ne hagyd elterelni a témát, szépen öntsd ki neki a szíved, hogy úgy érzed, ez a helyzet negatívan hat a kapcsolatotokra.

Ahogy mondtam, szerintem arról van szó, hogy minden veled való találkozás ezt a helyzetet juttatja eszébe. Negatív dolgok társulnak a párkapcsolathoz, ő pedig bizonytalan és menekül.

Légy erős, türelmes és határozott. Mondd el neki, hogy ezen majd túl lesztek, de együtt kell feldolgoznotok, ami történt, hiszen együtt is csináltátok. Kérdezgesd, de a válaszoktól semmiképpen se félj! Menjetek el sétálni egy jó nagyot és rágjátok át a történteket. Ne engedd magad leterelni, ne engedd, hogy kikerülje a témát, de nem győzöm hangsúlyozni: mindezt határozottan, de nagyon türelmesen csináld!

2013. júl. 10. 10:00
 9/14 A kérdező kommentje:
Amint lesz rám ideje elhívom és megbeszélem vele a dolgokat. Köszönöm a válaszod :)
2013. júl. 13. 18:15
 10/14 A kérdező kommentje:
szerintem nemsokára szakítunk teljesen nem érdeklem azt veszem észre rajta :s elvileg pénteken találkozunk HA ráér.. úgy látszik csak kihasznált és amíg volt a gyerek addig nem mert hátha megtartanám.. annyira fáj hogy pont ő nincs mellettem, pont ő rá nem számíthatok.. És szégyen hogy a haveromat(fiú) jobban érdekli hogy mi van velem mint őt..
2013. júl. 17. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!