Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik igy a barátom?
Figyelt kérdés
nemrég megmondtam neki h terhes vagyok és együtt eldöntöttük h nem tartjuk meg mert én még tanulni szeretnék akkor nem látszott rajta semmi olyan volt mint előtte de mióta tudjuk az időpontot h mikor lesz az abortusz nagyon fura lett(ő jobban akarta az abortuszt).. már alig beszélünk, ha feljön fb-ra akkor is beszélünk 5 mondatot és már megy.. Nem is találkozunk mert mindig van valami dolga. Mit tegyek?? mert ha megkérdezem mi a baj azt mondja h semmi pedig látom rajta hogy valami nincs rendbe2013. júl. 9. 10:35
12/14 anonim válasza:
Megölnél egy embert? Meg kéne tanulni védekezni...
13/14 anonim válasza:
Mi újság? Találkoztatok? Hogyan tovább?
14/14 A kérdező kommentje:
Nem találkoztunk mert nem ért rá :S de csütörtökön beszéltünk és azt mondta h komolyan gondolta az egész kapcsolatunkat de sajnos valamiért nem megy neki, mert nem egy kapcsolattartó típus... Igazából szakítást nem mondtuk ki de sajnos vége és nagyon hiányzik Bármit csinálok egész nap csak ő jár a fejembe
12. válaszoló Bocs de nem ez volt a kérdésem és képzeld védekeztünk sőt esemény utáni tablettát is vettem be..
2013. júl. 21. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!