Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegény csaj-gazdag férfi?

Figyelt kérdés
A pasi nagyon nagyon gazdag a csaj pedig átlagos,hozzá képest csóró..

2013. júl. 12. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
és??
2013. júl. 12. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
12%

:"D A legjobb felállás....

Félretéve a viccet... Én nem mennék bele a csaj helyében ebbe a kapcsolatba, mert úgy érezném, hogy én nem fogok tudni megadni (Anyagi téren) semmit sem a másik félnek. Pl karácsony, születésnap.. Mit vegyek neki? Mondjuk... Nem ez már van neki. Vagy azt..... Nem már az is van neki... Eléggé rossz lenne a helyzet (szerintem).

2013. júl. 12. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Nekem ez attól függene hogy a pasinak milyen a személyisége.

Ha például nincs annyira oda a pénzéért meg nem érdeklik annyira az anyagi dolgok akkor simán belemennék egyébként nem.

2013. júl. 12. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem rég olvastam egy családról ahol ez a felállás volt, és a nő úgy érezte, hogy a férfi félti tőle a pénzét, és sérelmezi hogy minden a nő segge alá került.
2013. júl. 12. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:

klisé

amúgy nem érdekel

2013. júl. 12. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb, mint fordítva...
2013. júl. 12. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem működik. Van ilyen egyébként, de csak akkor működik, ha még mind a ketten csórók voltak, amikor összejöttek, így a férfi nem agyal azon, hogy a nő biztos csak a pénzéért szereti.

Alapvetően a pasi mindig is félteni fogja a pénzét a nőtől. Eszében nem lesz megnősülni, ha mégis tuti házassági szerződéssel. Normálisabb nőt is zavarja.

Nekem volt gazdag pasim, én azt éreztem, hogy nagyon lenéz. Nekem nem jött be, inkább legyünk egyenrangúak.

2013. júl. 12. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem működhet de nem minden esetben, na de nem azért mert a pasi lenézi a csajt, hanem mert a csaj hiszi ezt. A hatalmas anyagi különbségek mindig nagy szakadékot képeznek és ha a csaj komplexusos akkor ez még táplálja is. Ekkor jönnek elő a "lenéz, semmibe vesz" és egyéb hasonló jellegű hazugságok. Nyilván vannak ilyen retardált férfiak akik ezzel visszaélnek, de én azt gondolom, hogy több komplexusos ember van mint amennyi gazdag:)
2013. júl. 13. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!