Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegény csaj-gazdag férfi?
:"D A legjobb felállás....
Félretéve a viccet... Én nem mennék bele a csaj helyében ebbe a kapcsolatba, mert úgy érezném, hogy én nem fogok tudni megadni (Anyagi téren) semmit sem a másik félnek. Pl karácsony, születésnap.. Mit vegyek neki? Mondjuk... Nem ez már van neki. Vagy azt..... Nem már az is van neki... Eléggé rossz lenne a helyzet (szerintem).
Nekem ez attól függene hogy a pasinak milyen a személyisége.
Ha például nincs annyira oda a pénzéért meg nem érdeklik annyira az anyagi dolgok akkor simán belemennék egyébként nem.
Nem működik. Van ilyen egyébként, de csak akkor működik, ha még mind a ketten csórók voltak, amikor összejöttek, így a férfi nem agyal azon, hogy a nő biztos csak a pénzéért szereti.
Alapvetően a pasi mindig is félteni fogja a pénzét a nőtől. Eszében nem lesz megnősülni, ha mégis tuti házassági szerződéssel. Normálisabb nőt is zavarja.
Nekem volt gazdag pasim, én azt éreztem, hogy nagyon lenéz. Nekem nem jött be, inkább legyünk egyenrangúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!