Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfi - szegény lány : mennyire akadály a pénz egy párkapcsolatban?
Emberfüggő. Van ahol ez egy életre szól (mármint hogy
nincs probléma), de van, ahol kiütközik.
Engem soha nem zavart, ha a barátnőm nem egy szinten
mozgott velem pénz terén, és ebből soha nem volt probléma.
szerintem, ha a pasi szereti a lányt, akkor bármeddig, legalábbis én így vagyok vele
24/F
3! egyet értek
ha a pasi szereti, persze a lány is őt, tehát kölcsönös, akkor a nem okoz akadályt N
Köszönöm a válaszokat!
Nekem fura az egész helyzet. Pl megkérdezi, hogy van-e kedvem elmenni élményfürdőzni, mire közlöm, hogy sorry, de nagyon sokadika van. Erre legyint egyet, majd kijelenti, hogy nem azt kérdezte, hogy pénzem van-e, hanem azt, hogy kedvem van-e, szerinte ez az egész részletkérdés, ő nem vár el tőlem semmi hozzájárulást, ne vicceljek.
Nem a pénz miatt vagyok vele, s örülök, ha vele lehetek. Csak nem tudom, mivel okozok nagyobb bajt : ha "hagyom magam" vagy azzal, ha kihúzom magam a programok alól valami más ürüggyel?
Ez rajtad múlik. Kihúzni magad mindenféle ürüggyel ne
akard, az már kifogások keresése, és akkor tuti nem lesz
hosszútávú a kapcsolat!
Le kell ülni, ha olyan van, és elbeszélgetni, hogy téged
ez a része zavar, és nem lehet elintézni egy "ugyanmár"
válasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!