Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfi - szegény lány : mennyire akadály a pénz egy párkapcsolatban?
Hát 5-ős nem tudom, nem ájultam el a válaszod hihetetlenségétől. Pont hogy mér írod is, hogy csak játszadozik vele. Azéért nem olyan hüü de bonyolult ez, élvezi hogy hatalma van stb, pénze. Azt élvezi ezt a helyzetet, amiben van ezzel a csajjal. Előtte simán menőzhet, egy hasonlóan gazdag csaj pl nem fog elájulni a hü de szuper kocsijától. hablabla, na mind1, szóval hasonló embert én is ismerek.
Persze HA ezért csinálja, hogy "haha én fizettem muhaha, kivagy nekem szolgáltatva" akkor nem gáláns/kedves.. hanem egy nyomorék ****.
Teljesen érthető félelmed. Számtalan történetet olvashattunk itt is arról, hogy a módosabb fél x idő elmúltával felhánytorgatta, hogy ő mit fizetett, és ezért elvárt "dolgokat".
Sajnos vagy sem, csak a saját emberismeretedben bízhatsz. Viszont, ne hagyd, hogy meggyőzzön a pénzével, ne hagyd magad megvásárolni.
Ember vagy, nem lóhús a piacon.
Én nem tudom hol éltek ti. Én ha elviszek egy lányt valahova, akkor mindent én fizetek! Ettől érzem magam férfinek. (többek között) A mostani barátnőm 3 éve van meg, még sehol nem engedtem fizetni, és kur.vára nem vagyok gazdag. 12 éves autóval járok! Ti mit tesztek, elkéritek a mozijegy árának a felét?
Gazdag pasi - szegény csaj sokkal jobb párosítás, mint gazdag csaj - szegény pasi. Sőt! A gazdag csaj szegény pasi páros annyira ritka, hogy sokszor a rendezőknek is ihletet ad, ezért láttunk már annyi filmet a témában.
mint a szerelmünk lapjai^^ imádom
amúgy szerintem ne zavarjon, de azért beszéljétek meg :)
Vigyázni kell nagyon és nem az önérzetek miatt!
Mi éppen a szétmenés szélén vagyunk és pont azt kaptam meg külső véleményezőktől, hogy a lánynak mindent a segge alá tettem tizenévig, és pont emiatt nem jutott neki saját felelősségérzet, saját döntés, saját sikerélmény és ezért menekül.
Úgyhogy rohadtul két élű fegyver.
Akarhattam én a legjobbakat, azt mégis szarul sült el.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó : hát ez nagy pofon lehetett. :S
Az a helyzet, hogy fősulira járok, de az anyám nem tudja finanszírozni, így muszáj dolgoznom mellette. Nem is ez a gond, nem nyomorgok, nem vagyok szakadt, de egyszerűen én nem tudok olyan nyaralásokat megfizetni, mint ahová ő szeretne menni. Így mindig egy kézlegyintéssel elrendezi a problémát, mondván, hogy nem ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!