Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gazdag férfi - szegény lány :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag férfi - szegény lány : mennyire akadály a pénz egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Arra keresem a választ, hogy egy gazdag férfi meddig viseli el azt, hogy a barátnője csak akkor tud olyan színvonalas helyekre járni vele, amelyeket ő kedvel, ha ő állja a költségeket?
2013. márc. 10. 20:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

Hát 5-ős nem tudom, nem ájultam el a válaszod hihetetlenségétől. Pont hogy mér írod is, hogy csak játszadozik vele. Azéért nem olyan hüü de bonyolult ez, élvezi hogy hatalma van stb, pénze. Azt élvezi ezt a helyzetet, amiben van ezzel a csajjal. Előtte simán menőzhet, egy hasonlóan gazdag csaj pl nem fog elájulni a hü de szuper kocsijától. hablabla, na mind1, szóval hasonló embert én is ismerek.

Persze HA ezért csinálja, hogy "haha én fizettem muhaha, kivagy nekem szolgáltatva" akkor nem gáláns/kedves.. hanem egy nyomorék ****.

2013. márc. 11. 14:53
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. márc. 14. 20:57
 13/24 A kérdező kommentje:
9/12 : Igazad van, igyekszem viszonozni. Csakhogy én még tanulok, ő pedig a karrierje csúcsán van. Nem ugyanabban a ligában játszunk. :(
2013. márc. 14. 20:58
 14/24 anonim ***** válasza:

Teljesen érthető félelmed. Számtalan történetet olvashattunk itt is arról, hogy a módosabb fél x idő elmúltával felhánytorgatta, hogy ő mit fizetett, és ezért elvárt "dolgokat".

Sajnos vagy sem, csak a saját emberismeretedben bízhatsz. Viszont, ne hagyd, hogy meggyőzzön a pénzével, ne hagyd magad megvásárolni.

Ember vagy, nem lóhús a piacon.

2013. márc. 14. 21:07
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Én nem tudom hol éltek ti. Én ha elviszek egy lányt valahova, akkor mindent én fizetek! Ettől érzem magam férfinek. (többek között) A mostani barátnőm 3 éve van meg, még sehol nem engedtem fizetni, és kur.vára nem vagyok gazdag. 12 éves autóval járok! Ti mit tesztek, elkéritek a mozijegy árának a felét?

Gazdag pasi - szegény csaj sokkal jobb párosítás, mint gazdag csaj - szegény pasi. Sőt! A gazdag csaj szegény pasi páros annyira ritka, hogy sokszor a rendezőknek is ihletet ad, ezért láttunk már annyi filmet a témában.

2013. máj. 18. 23:35
 16/24 anonim ***** válasza:

mint a szerelmünk lapjai^^ imádom

amúgy szerintem ne zavarjon, de azért beszéljétek meg :)

2013. jún. 16. 20:53
 17/24 anonim ***** válasza:

Vigyázni kell nagyon és nem az önérzetek miatt!

Mi éppen a szétmenés szélén vagyunk és pont azt kaptam meg külső véleményezőktől, hogy a lánynak mindent a segge alá tettem tizenévig, és pont emiatt nem jutott neki saját felelősségérzet, saját döntés, saját sikerélmény és ezért menekül.

Úgyhogy rohadtul két élű fegyver.

Akarhattam én a legjobbakat, azt mégis szarul sült el.

2013. jún. 16. 21:36
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó : hát ez nagy pofon lehetett. :S

Az a helyzet, hogy fősulira járok, de az anyám nem tudja finanszírozni, így muszáj dolgoznom mellette. Nem is ez a gond, nem nyomorgok, nem vagyok szakadt, de egyszerűen én nem tudok olyan nyaralásokat megfizetni, mint ahová ő szeretne menni. Így mindig egy kézlegyintéssel elrendezi a problémát, mondván, hogy nem ez számít.

2013. jún. 16. 21:40
 19/24 anonim ***** válasza:
A pénz csak akkor "akadály" egy párkapcsolatban, ha egyik félnek sincs!
2014. febr. 23. 20:27
 20/24 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta? Remélem minden rendben! Rákerestem a "gazdag férfi-szegény lányra" kiadta ezt a kérdést. Én is ebben a cipőben vagyok. Mindenki azt mondja, ez nem lehet akadály. Suliba járok még, de a párom már dolgozik, és nem keres rosszul. Előtte egy 34 éves férfival jártam, aki a szintén nem keresett rosszul. Eleinte ő állt mindent, majd elkérte a mozijegy felét, és a nyaralás felét is (ami még azt mondtam oké). Tőlem kért pénzt cigire, holott én nem is cigizek. Tőlem kért sokszor kölcsön. Abból a pénzből, amit én diákmunkával kerestem meg nehezen, (plussz volt még ösztöndíjam). Szinte én vásároltam kaját. Azt sem mondhatta, hogy mert ő állta a rezsit. Nem laktunk együtt, csak vendég voltam. Egy napos kirándulásokon én fizettem, amit fogyasztottunk, mondván ő az utat állja (pedig a benzin pénzt leírta.) Nekem volt már ciki, amikor vendéglátóhelyen a számlát a pasi felé fordulva mondta a felszolgáló, és én fizettem. Na de szerelmes, vak, és buta voltam. Remélem az új kapcsolatom jól fog alakulni. Nektek minden jót kívánok! Kíváncsi vagyok a válaszodra!
2014. márc. 3. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!