Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, hogyan ismerkedhetnék gazdag/pénzes lányokkal?
Nem itt az oldalt használom társkeresőnek, csak érdekelnek a válaszok, csak mielőtt problémáznak a moderátorok..
Na tehát szeretnék olyan lányokkal ismerkedni akik tehetősek mert szívesen kipróbálnám a luxus életmódot. Jó lenne egy cégfejes csini lányával összejönni,de az se baj ha öreg otthonülő vagy csúnya stb. én rendes lennék mindenkivel :D
Azt mondják helyes vagyok, így simán fel lehet engem vállalni burzsuj bulikba vagy sznob színházi esteken, bárhol:)
Nem lennék ingyen élő vagy ilyesmi, mert ha lehetne akkor a vállalkozásában vagy cégénél is dolgoznék.
Ezért szeretném megkérdezni, hogy hol találhatnák ilyen nőket? Köszi
F/22
Vagy Gazdag srácokkal is haverkodnék akiknek nem sok barátja van : )
olyan mintha az exemet hallanám, bizisten sőt egyidős is vagy vele...
nem bp.-en laksz véletlenül ? :/
Te hülye vagy vagy csak szimplán nem okos?! :DD
mi ebbe neked a jó?:D
Pest mellet lakom, és nem hiszem, hogy a barátnőm voltál mert nekem ez mostanság jutott eszembe :D
Amúgy azért lenne jó, mert kipróbálnám a fordított szerepet, mikor gazdag palik viszik mindenhova és hívják meg mindenre a párjukat.
Ezért szeretnék én is pénzes csajjal összejönni, mert jó lenne a luxus :d
Kérdező, ne keverd a gazdagot a pénzessel, mert nem ugyanaz.
Én személy szerint nem kérek az ilyenből. Apukám, noha nem egy pénzéhes alak, belenősült a jóba. Ő is dolgozik, jó munkája is van, de emiatt sűrűn vannak konfliktusok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!