Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol, hogyan ismerkedhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, hogyan ismerkedhetnék gazdag/pénzes lányokkal?

Figyelt kérdés

Nem itt az oldalt használom társkeresőnek, csak érdekelnek a válaszok, csak mielőtt problémáznak a moderátorok..

Na tehát szeretnék olyan lányokkal ismerkedni akik tehetősek mert szívesen kipróbálnám a luxus életmódot. Jó lenne egy cégfejes csini lányával összejönni,de az se baj ha öreg otthonülő vagy csúnya stb. én rendes lennék mindenkivel :D

Azt mondják helyes vagyok, így simán fel lehet engem vállalni burzsuj bulikba vagy sznob színházi esteken, bárhol:)

Nem lennék ingyen élő vagy ilyesmi, mert ha lehetne akkor a vállalkozásában vagy cégénél is dolgoznék.

Ezért szeretném megkérdezni, hogy hol találhatnák ilyen nőket? Köszi

F/22

Vagy Gazdag srácokkal is haverkodnék akiknek nem sok barátja van : )

2013. jan. 31. 16:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Yacht klubba.
2013. jan. 31. 16:58
 2/16 anonim ***** válasza:

olyan mintha az exemet hallanám, bizisten sőt egyidős is vagy vele...

nem bp.-en laksz véletlenül ? :/

2013. jan. 31. 17:28
 3/16 anonim ***** válasza:
11%

Te hülye vagy vagy csak szimplán nem okos?! :DD

mi ebbe neked a jó?:D

2013. jan. 31. 17:31
 4/16 A kérdező kommentje:

Pest mellet lakom, és nem hiszem, hogy a barátnőm voltál mert nekem ez mostanság jutott eszembe :D

Amúgy azért lenne jó, mert kipróbálnám a fordított szerepet, mikor gazdag palik viszik mindenhova és hívják meg mindenre a párjukat.

Ezért szeretnék én is pénzes csajjal összejönni, mert jó lenne a luxus :d

2013. jan. 31. 18:00
 5/16 anonim ***** válasza:
11%
itt biztos nem fogsz találni olyan csajt..:)
2013. jan. 31. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Egy lehúzós házasság után nincs kedvem senkit eltartani. Interneten eddig akit találtam mind csóró. Keresnek valakit aki eltartja őket. Én pedig ettől menekülök. Lehet, hogy vannak jómódú nők a neten, csak nem állnak velem szóba. Nekem már az is elég lenne, ha lenne valami munkája és nem velem akarná rendszeresen kifizettetni a vacsoráját. Az ilyen hölgyek szerintem ritkák minz az igazgyöngyök és pillanatok alatt elkelnek.
2013. febr. 1. 03:41
 7/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne keverd a gazdagot a pénzessel, mert nem ugyanaz.

Én személy szerint nem kérek az ilyenből. Apukám, noha nem egy pénzéhes alak, belenősült a jóba. Ő is dolgozik, jó munkája is van, de emiatt sűrűn vannak konfliktusok...

2013. febr. 1. 10:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Hogy dolgozik meg jó munkája van, nem hiszem hogy azért vannak konfliktusai, az már inkább szerintem a személyiségétől vagy stílusától függ.
2013. febr. 1. 11:46
 9/16 anonim ***** válasza:
A konfliktusok abból adódnak, hogy apukám keres egy fix összeget ugye havonta, de többet elkölt. Anyukámnak ez pedig természetesen nem tetszik, mert az ő pénzét költi. És főleg nem olyasmire, ami közös lehetne, hanem csak olyanokra, ami őt érdekli...
2013. febr. 1. 12:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom :/ De ettől még mindig nincs gazdag barátnőm :D
2013. febr. 1. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!