Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerethet egy 25 éves lány egy 60 éves pasiban aki se nem jóképű se nem gazdag és még alkoholista is?
Én is le leszek pontozva, de ismerősi körben volt ilyen eset.
A férfi 48 éves, durván elhízott, ivott, láncban bagózott és bunkó is volt vele.
A nő (nem barátnőm volt, hanem inkább ismerős, de már az sem) 30 éves jól tartotta magát. És szerelmes volt.
Az én élettársamra tett megjegyzéseket, pl. ilyen kölyök neki soha nem kéne. Élettársam sportos alkat, harmincas, kedves férfi.
Nem azt mondom, hogy nem lehet vonzó valaki számára egy idősebb, más testalkatú ember. De hogy még rá jön pluszban a tahóság, alkoholizmus, láncdohányzás, szerintem ez érthetetlen.
Ez a te interpretaciod.
Nem ismerjuk a valosagot. De kepzeljunk el Jack Danielsszel a kezeben valami rockzenesz istent mindossze hatvan evesen. Nem lehet parameterek alapjan megmondani, miert akarja.
A pasit magát, erre nem gondoltál?
Voltam ilyenben, csak az alkohol nem játszott.
Nincs az ilyesmire semmi szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!