Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnal (nokent), ha azt vennetek eszre, hogy egy sarmos, gazdag ferfi mindig teged nezne?
Lehet tetszik neki 1 alkalomra.
De az is lehet, hogy pont elege van a kirakat nőkből és egyszerű, normális partnerre vágyik.
Ez kétesélyes. Vagy ugyanolyan lyuknak néz mint a többit vagy megfogta a látványom és talán mélyebb érzelmeket is kiváltok belőle.
Igazából lehetséges az utóbbi is.
Én nem mondanám magam különlegesen szépnek de például a jelenlegi párom egy oltári nagy csajozógep volt. Persze én ezt nem tudtam róla csak azt láttam hogy jól néz ki.
Nem is voltak neki hosszú kapcsolatai de valamivel én mégis megfogtam és 180at fordult.
Attól függ, hogy mit akarsz olvasni/hallani.
Azért a nem kihívóan viselkedő nő tetszik neki,
mert nem könnyű a préda, izgalmas kaland becserkészni.
Ez persze nem jelenti azt, hogy meg is akar tartani.
Megszokta, hogy tapadnak a pénzére a nők, a zárkózottabb nő izgalmasabb.
Viszont lehet, hogy nem hülye, s gondol arra is, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Amint körön belül van, kimutathatja a fogait, körmeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!