Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm exférje anyagilag félelmetesen gazdag volt, én átlagos kerestű vagyok, hogyan kezeljem?
Barátnőmet úgy tették lapátra, mint ahogy az gazdagéknál lenni szokott: egy 13 évvel fiatalabb "kislányra" cserélte a pasi. A barátnőm nem tudja megemészteni a válást, egyfolytában mondogatja, hogy neki nem kell a pénz, csak a szeretet és a lelki biztonság. Merthogy minden nap megalázta őt a férje, meg a felső tízezerhez tartozó sznob társasága.
De ehhez képest 0-24 azt hallgatom, hogy az exférje mennyi luxus cuccal, utazással elhalmozta. Utána pedig hozzáteszi, hogy "Azért a te kis 17 éves Suzukidba ezerszer szívesebben beülök mint a volt férjem 25 milliós BMW-jébe." meg: " Nem akarok többé Cosa Ricába meg Japánba utazni, jó lesz idén a Balaton is."
Szóval a nő totál nincs túl az egészen. Nem tudom tényleg fontosabb lett-e a szeretet számára, vagy csak hiányzik neki az aranyélet?
30/F
Ha te is érzed,hogy nincs túl az egészen,akkor miért jöttél össze vele? Meg úgy egyébként is, 30 éves férfi létedre ezer meg egy független nőt találhattál volna,miért egy elvált,kitartott nő kellett neked?
Én csak azt tudom mondani, hogy az ilyen nem fogja elfelejteni a gazdagságot és pár év múlva dobni fog egy szintén gazdagért. Addig tudja hitegetni magát,hogy a 'pénz nem fontos neki'. Ha annyira nem lenne fontos, akkor nem emlegetné,hogy az exének 25 milliós bmwje volt. Ha én így hasonlítgatnám a mostani párom az exeimhez, akkor szerintem ki is dobna. Nagy önérzetsértő ez az összehasonlítgatás, jó szar személyisége lehet a csajnak.
Mondjuk máshogy sem. Sajnos nagyon elterjedt a Lézerjani-féle "mindenki annyit ér amennyije van" felfogás.
3-as: Pár hónapja jöttem össze vele. Az elején sose beszélt az exférjéről, minden oké volt köztük, egy érzelmileg stabil nőnek tűnt, és ahogy teltek a hónapok egyre többet beszélt az exférjről, most már ott tartunk hogy 5 percenként téma mert kb minden bögréről az az előző jut eszébe. Aki egyébként alig 2 évig tartott, ami még hosszú kapcsolatnak se mondható. Eléggé hangot adok nem tetszésemnek, jelzem felé folyamatosan, hogy nem akarok az exférjéről több sztorit hallani, mert egyrészt nem érdekel, másrészt mert már rotálja a sztorikat ami fel se tűnik neki. De nem érti meg. Azt kéri tőlem: "Értsd meg, rengeteg sérelem van bennem"
Csak nem tudom, hogy ez a sérelem a tudatalatt nem sóvárgás-e inkább....
Ezeket a mondatokat igazàbol az exének szànja es ugy is gondolja. Ez nem azt jelenti hogy nincs tul rajta.
Exem pl az én segitségemmel tudott karriert épiteni es az igy hirtelen beàllt jólétében lecserélte a kocsit meg a nöjét is (engem), mert aranyélet van, mindent bele, hajo lett a celja a korabbi közös csalàdi hàziko helyett.
Es köszönet helyett azt kaptam, hogy biztos azèrt segitettem neki, mert en vagyok az aranyàso. A kapcsolatban is folyamat csak le akart nézni jaratni.
Nos igy a következö pàrommal történt meg az eljegyzés aki meg bünözö (nem kispàlyàs), viszont lehozta nekem a csillagokat is, szoszerint a tenyerén hordoz és imàd én vagyok szàmàra a mindene, az élete.
És amikor az exszel ujra beszéltünk es feljött a téma hogy milyen kockàzatos, szerinte "alja"sràccal vagyok együtt, egy senkivel, én csak szolidan hozzàfüztem, hogy és ö mégis sokkal több tud lenni és jobb nàlad, mint amilyen te voltàl velem.
(Ö olyan érzelmi pluszokat töltèseket adott nekem amiket addig nem is tudtam hogy léteznek az életben, hogy egy férfi mikre kèpes amikor szerelmes. De ezt nem tudtam az exnek szavakba önteni de pl töle tudtam meg hogy a szerelmes szeretkezès is milyen es hogy nem a "kàma szutra" az igazi szexualitàs, vagy hogy milyen amikor akàr az èletèt is neked adnà valaki es vèrt izzadva érted küzd, stb)hanem szoval csak ennyit sikerült kipréselnem, hogy mègis ö a több, èrtèkesebb nàlad.
Azt a képet amit levàgott mikor megtudta, hogy egy bünözöt messze magasabbra èrtékelek nàla, làtni kellett volna. Az egoja rommà hullott.de talàn ö soha nem fogja megtudni mi az igaz szerelem.
A pàrod most a szerelem erejében bizik hogy az minden pènznèl többet èr.
Ha benned csalodni fog, maga a szerelembe vetett hite fog darabokra hullani most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!