Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm exférje anyagilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm exférje anyagilag félelmetesen gazdag volt, én átlagos kerestű vagyok, hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Barátnőmet úgy tették lapátra, mint ahogy az gazdagéknál lenni szokott: egy 13 évvel fiatalabb "kislányra" cserélte a pasi. A barátnőm nem tudja megemészteni a válást, egyfolytában mondogatja, hogy neki nem kell a pénz, csak a szeretet és a lelki biztonság. Merthogy minden nap megalázta őt a férje, meg a felső tízezerhez tartozó sznob társasága.

De ehhez képest 0-24 azt hallgatom, hogy az exférje mennyi luxus cuccal, utazással elhalmozta. Utána pedig hozzáteszi, hogy "Azért a te kis 17 éves Suzukidba ezerszer szívesebben beülök mint a volt férjem 25 milliós BMW-jébe." meg: " Nem akarok többé Cosa Ricába meg Japánba utazni, jó lesz idén a Balaton is."

Szóval a nő totál nincs túl az egészen. Nem tudom tényleg fontosabb lett-e a szeretet számára, vagy csak hiányzik neki az aranyélet?

30/F

2020. jan. 12. 19:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért vidd el dokihoz,ne lakjatok együtt,heti 2szer talalkozzatok.
2020. jan. 13. 21:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Hát én így senkivel sem tudnék együtt lenni. Ha megsíratja, az azt jelenti, hogy nincs túl rajta. Szerintem keress olyat, aki túl van az exén.
2020. jan. 14. 09:07
 23/25 A kérdező kommentje:
Azt állítja nem érez iránta már semmit, csak hevesen élnek még benne a sérelmek.
2020. jan. 14. 10:43
 24/25 anonim ***** válasza:
A nem érzem iránta semmit az azt jelenti, hogy nem tud megsíratni már. Szóval elég nagy hazugság ez a nem érzem iránta semmit...
2020. jan. 14. 13:30
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező,en hinnék neki! De mindenkepp kéne segitened neki elvinni dokihoz,h feldolgozza! Ebben a helyzetben ne magadat sajnald,hanem őt. Kérd ki a szakember véleményét! Legyél ennyire ferfi h mellette vagy a bajban es segitesz neki!
2020. jan. 14. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!