Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm exférje anyagilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm exférje anyagilag félelmetesen gazdag volt, én átlagos kerestű vagyok, hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Barátnőmet úgy tették lapátra, mint ahogy az gazdagéknál lenni szokott: egy 13 évvel fiatalabb "kislányra" cserélte a pasi. A barátnőm nem tudja megemészteni a válást, egyfolytában mondogatja, hogy neki nem kell a pénz, csak a szeretet és a lelki biztonság. Merthogy minden nap megalázta őt a férje, meg a felső tízezerhez tartozó sznob társasága.

De ehhez képest 0-24 azt hallgatom, hogy az exférje mennyi luxus cuccal, utazással elhalmozta. Utána pedig hozzáteszi, hogy "Azért a te kis 17 éves Suzukidba ezerszer szívesebben beülök mint a volt férjem 25 milliós BMW-jébe." meg: " Nem akarok többé Cosa Ricába meg Japánba utazni, jó lesz idén a Balaton is."

Szóval a nő totál nincs túl az egészen. Nem tudom tényleg fontosabb lett-e a szeretet számára, vagy csak hiányzik neki az aranyélet?

30/F

2020. jan. 12. 19:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

10-es: teljesen egyetértek, én is így látom a teljes képet.

Amúgy a nő nem feltétlenül aranyásó, az exférje előtt is volt neki saját nagy lakása, egzisztenciája a szakmájában. Viszonylag tehetős családból származik, apuka-anyuka sokmindent a segge alá tolt. Csak úgy érzem valahol csak ott van a tudatalattijában, hogy hiányzik neki az a mérhetetlen gazdagság, egy sokkal magasabb anyagi szint.

2020. jan. 12. 21:18
 12/25 anonim ***** válasza:
Nyujts neki olyat ami penzben nem merheto. Szerintem lelkileg romokban van,de serelmek inkabb mintjogy vagyna vissza. Vidd el pszichologudhoz azzal beszelje meg ez exet ne veled. Ha túl lesz lelkileg akkor tud rad is koncentralni. Ha meg a penz megvakitja akkor had menjen vallald be ezt a kockazatot ha jo a csaj.
2020. jan. 12. 22:49
 13/25 anonim ***** válasza:
Ez most kb olyan para mikor a nők mondogatjak mindig a pasijunak h elég csinosak e.
2020. jan. 12. 22:51
 14/25 anonim ***** válasza:
Garancia semmire nincs! Ha egy atlagos csajjal vagy akkor se.
2020. jan. 12. 22:52
 15/25 Rockarc ***** válasza:
100%

Orokke azt az eletszinvonalat kepzelte el maganak. Nyilvan hianyzik neki. Aztan lelkileg is tropa, mert a 13 evvel fiatalabb csirket letoltak a torkan, keresztben. Gondolom porig van rombolva az onbizalma. Osszejott veled, mert igy legalabb van valaki, aki segit neki talpra allni. Amikor pedig ez megtortent, akkor majd keres egy maganak valo ferfit. Most eppen az energiavampir allapotban van, amig kapja toled, addig maradhatsz. Utana pont ugyanugy fog eldobni, ahogy vele tettek. Sose kezdj olyannal, akinek nincs lezarva a multja.

43F

2020. jan. 13. 00:06
 16/25 peca1000 ***** válasza:
100%

Amikor ilyeneket mond, vigyorogva közöld vele: Látod milyen szerencsès vagy, hogy egy ilyen csóró pasija van, mint te?

Ha összeszedi magát, még bringával is közlekedhet a Suzukid helyett :D

2020. jan. 13. 10:59
 17/25 peca1000 ***** válasza:
64%

Ès ha még egyszer felhozza az exét, te is lecseréled egy fiatalabb nőre, ezzel befenyegetheted :)

Csöndbe lesz, ne félj.

De ha nem hagyja abba, akkor keress egy másik nőt.

2020. jan. 13. 11:02
 18/25 anonim ***** válasza:

Idő kell neki h feldolgozza! Nekem is volt húsz evesen egy csalfa baratom. Mikor vége lett egy ferfiban se biztam. A kovetkező pasi egy fel évig mondogatta h nem.mindenki olyan mire elhittem neki! Mai napig halas vagyok neki ezért!

A valaszolokhoz : Megis mikor kapunk olyan embert aki tokeletes? Soha! Mindig van egy kapcsolaton munka! Garancia meg semmire nincs!

Kérdező : kérdezd meg a csajt h mennyit er neki ez a te veled valo kapcsolat,akarja e elrontai az exevel? Mondd meg neki h ő mit szólna ahoz ha te naßestig csak az exedet emlegetned?

2020. jan. 13. 11:49
 19/25 A kérdező kommentje:
18: mondtam neki, hogy figyelj, állandóan a gazdag exférjedről beszélsz, mit szólnál hozzá ha én meg állandóan feszes fiatal csajokról beszélnék? Igaz, negatív kontextusban de azért folyton a testükről beszélnék? Elszégyellte magát, hogy igazam van. Kb fél óráig tartott és mintha mi sem történt volna :D folytatódtak az exes sztorik.
2020. jan. 13. 12:36
 20/25 A kérdező kommentje:

De néha úgy túlpörgeti magát, miközben az exférjét szidja, hogy potyognak a könnyei és zihálva kapkod levegő után. Aztán meg megölel, hogy engem szeret, szerelmes belém, "csak az a r.ohadék exe..."

Ember legyen a talpán aki ezen el tud menni.

2020. jan. 13. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!