Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettem egy munkatársamb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy munkatársamba, akivel heti, kétheti 1-2× futok össze. Jóképű, magas, szimpatikus férfika. Hogy vegyem rá, higy elhívjon randizni? Vagy Messengeren beszéljek vele?

Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 12:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Hát először szerintem találj közös ismerőst, esetleg tudd meg, van-e valakije. Gondolom ha fb ismerősöd akkor tudod is. Én a párommal megismerkedtem és egy közös témában küldtem egy fotót, onnan elindult a beszélgetés és pákk, belém zúgott!
2020. aug. 25. 12:54
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Nekem "férfika" nem kéne, munkatárs végképp, se magas, se alacsony, se közepes.Se szimpi, se nem szimpi.

*Hogy vegyem rá, higy elhívjon randizni? Sehogy

2020. aug. 25. 13:00
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Legközelebbi találkozásnál fogd meg a sliccénél, biztosan nem érti félre! :D
2020. aug. 25. 13:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Először is tudd meg hogy egyedülálló vagy sem.
2020. aug. 25. 13:03
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Férfika
2020. aug. 25. 13:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Munkatárssal próbálkozni a lehető legnagyobb baki. Házinyúlra nem lövünk. Sebaj, tapasztald meg!
2020. aug. 25. 13:15
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Sztem mondd neki a meloban, hogy mutatsz neki valami izgit, aztan becibalod klotyoba es lepippantod. Innentol mar easy lesz:)
2020. aug. 25. 13:22
 8/16 anonim ***** válasza:
78%

Persze van hátránya, de nem kell azért kizárni. Én a főnökömmel jöttem össze. Igaz, ismertük egymást régen, de a párkapcsolatunk csak munkatársként alakult ki.Kis közösségben dolgoztunk, sokáig nem is tudták,hogy együtt vagyunk annyira nem vittük be oda a kapcsolatunkat.

Helyén kell kezelni, akár még az esetleges szakítás után is, ami jogos, nem könnyű. De ha így van esély a boldogságra nem szabad kizárni.

A férfika nekem is fura....

És az valóban fontos,hogy független-e. Ha nem az felejtsd el.

Többször kérdés itt,hogy a nő kezdeményezhet-e. Erre az esetre is írom,hogy biztos vagyok benne, amennyiben a pasinak bejön a nő egyetlen jelzésére kezdeményezni fog. Meg kell ezt Neki hagyni.

2020. aug. 25. 13:24
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
Fér-fika... :D jól becézgeted már előre csak meg ne tudja.
2020. aug. 25. 13:36
 10/16 A kérdező kommentje:

Remélem látjátok ezt a kommentet:

A kiszemeltnek nincs párja, ez 100%. Azt is megtudtam, hogy fél éve lett vége a legutóbbi kapcsolatának. Attól tartok, további fél év múlva nem lesz még mindig szingli. Most kell lépnem, gyorsan, mert különben más fog rá lecsapni.

2020. aug. 25. 14:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!