Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfinak kell "harcolni" a nőért? Harcoljanak a nők értünk!
"a megőrülés nem biztos hogy a szexel egyenlő"
Remélem, ezt nem te írtad, te 14 éves kis p*cs :)
1 központozási hiba: a "hogy" előtt mindig kell vessző!
1 ragozási, helyesírási hiba: helyesen: szex-szel!!
Most fordulj magadba :)
haver veled nagy baj van
ha veled szoba al egy csaj akkor az csak az apucitól kapott BMW tol van ;)
" "a megőrülés nem biztos hogy a szexel egyenlő"
Remélem, ezt nem te írtad, te 14 éves kis p*cs :)
1 központozási hiba: a "hogy" előtt mindig kell vessző!
1 ragozási, helyesírási hiba: helyesen: szex-szel!!
Most fordulj magadba :)"
Júúúj :( Sajnálom, esküszöm, többé nem fordul elő :( Kérem, bocsásson meg, kedves uram/hölgyem! Ígérem,ez volt az utolsó alkalom :D (Amúgy én írtam, és ennyit le tudok szűrni a mai világból)
Egyébként megfigyelhető, hogy a 14 évesek közt mi a trend? vagy ez csak egy ahogy említették (nem az én szavaim csak idézek) "kis p öcs" véleménye a nőkről?
Mert eléggé le vagyok sújtva. Én tanár vagyok de picit nem olyan jó suliba tanítok, de ott már a gólyák mind emo-sok, divatra és a szexre utaznak. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz, mert én más korosztály vagyok 27 évesen, de némelyek elég hülyék és nem a külsőjükkel kéne foglalkozniuk hanem az eszükkel és a lelkükkel. De hát ez van...
és ilyenkor szoktam átgondolni hogy 14 évesen egy gyereket mi érhet, mert általában a legtöbbeket persze ilyen gyerekes vagy más tinis gondok érnek amit felnagyítanak.
De néha igen is nagy dolgokon mennek keresztül néha nagyobbakon mint más átlagember, egyébként bocs az idézésért, látom nem is vagy olyan.
Nekem csak az szokott gondot okozni,hogy mi a trend. Ha az lesz a jövőben a trend hogy a sárban dagonyáznak az emberek vagy hogy egyen ruhában mászkáljanak akkor azt is mindenki követni fogja? vagy csak az élvezetekért élnek az emberek?
Fiatalon persze ezt megértem, élvezni kell az életet csak valahogy az erkölcs az érzések azért ott vannak. Vagy nem tudom.
17:51
Nem tudom ezt miből szűrted le, hogy te érettebb vagy mint én.A válaszaimból?
Pár mondat alapján aztán tényleg meg lehet ismerni egy embert.Leírni meg mindent lehet, más kérdés hogy elhiszitek e vagy sem, amit leír valaki nem biztos, hogy úgy is van.Először ismerj meg személyesen aztán jelents ki ilyeneket, hogy te érettebb vagy.
Tudod mi a megoldás?
Zárasd magad elmegyógyintézetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!