Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfinak kell "harcolni" a nőért? Harcoljanak a nők értünk!
"Te kis p*cs, jobb ember vagyok mint te mert minden nap kocsival mászkálok a városban amiben bömböl a zene és mindenki megnéz, hogy milyen menő vagyok, te meg csak egy noname vagy. "
Bazz xD elröhögtem magam, a család meg csodálkozott, miért röhögök :D Lépj ki az utcára, maradj ott 2 percet, a levegő sem fog ártani. Aztán majd meglátod, hogy mennyi olyan ember van, aki üvölteti a zenét. Igen, sokan vannak. De tudod vannak kivételek. És néha, kivételesen benned is lehet a hiba. Esetleg az, hogy elemezgeted a nőket. Eszednél vagy? Kutatsz utánuk? Hivatalos nő-kutató vagy? Nem tudom, én 14 évesen nem tudok ilyen balféket elképzelni, mint te, én több sikert arattam, mint te... pedig csak egy kis p*cs vagyok :) Esetleg ha a nők így gondolják, és mi, válaszolók is, akkor egy csepp hiba benned is lehet. Az udvariassággal nem fogsz elcsábítani egy nőt, ha árad belőled a parasztság... Ember, ez már szánalom, amit itt művelsz.
Mit nem csinálsz jól?
Egy nőnek a fülébe kell suttogni nagyon sejtelmesen, hogy megőrülsz érte. És nem azt számolgatni, hogy ő a hatezredik a sorban!
pedig higgy nekem, 14 vagyok. Nem te vagy az első aki nem hiszi el :) De titeket nem foglak győzködni, abban hisztek, amiben akartok. Nem véletlen a helyesírásom sem, és a fogalmazó-készségem, de ez már magánélet :)
A sikerek... hát, felvettek Bp. elit középsulijába, biosz szakra, biztosítva van az orvosi pályám; csomó lánnyal randizok, mindegyik tökre kedvesnek, helyesnek és jóképűnek tart; osztályelső voltam tavaly, ilyenek. És most ne mondjátok, hogy fényeztem magam, mert te kérted, hogy mondjam el, nem önszántamból mondtam!
17:45
De akkor elkönyvel szexmániás hülyének.
17:46
Ugyan már, mit tudnál te nyújtani egy nőnek?Csak itt hazudozol, azok csak kislányok, egy nő le sem sz*rna téged.
Jobb, ha szexmániásnak tart, mint lógó fütykössel az eget kémlelni megoldásért.
14 éves kis p*cs! Na, örülök, hogy ilyen sikereid vannak, remélem nem mész ki külföldre, kellenek még a jó orvosok Magyarországon is :)
"Ugyan már, mit tudnál te nyújtani egy nőnek?Csak itt hazudozol, azok csak kislányok, egy nő le sem sz*rna téged."
XD képzeld nem is akarok semmit nyújtani egy nőnek mert nem fogok huszonévesekkel randizni, mikor most megyek gimibe. És képzeld, engem nem az érdekel, hogy te mit hiszel. Hidd, hogy hazudok. Sz*rom le :D Mit érdekel engem a te kis véleményed? :) Érettebb vagyok, mint te.
És egy jó tanács, amit komolyan is mondok, nem gúnyból: Egy nővel való kapcsolatot mindig próbálj meg élvezni :) Ha ők nem élvezik, sz*rj rájuk! Jöhet a következő :) Mindaddig, amíg nem találsz valakit, aki elfogad. Aztán ott már nem kell számolgatnod, hány nőd volt, hanem jól kell érezned magad, miközben ő is jól érzi magát. Erről szól egy jó párkapcsolat :) Higgy nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!