Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerettek egy lányért harcolni vagy jobban szeretitek ha könnyen megkapható valaki?
Figyelt kérdés
kort is írjatok! 16/L2009. nov. 29. 14:11
1/11 anonim válasza:
Ha tudod, hogy megharcoltál érte és megkapod akkor jobban megfogod becsülni. 20/F
2/11 anonim válasza:
Ha túl sokat kell harcolni akkor egy idő után feladjuk, mert anyit nem ér az egész.
3/11 anonim válasza:
Szeretek harcolni, de ha a harc alatt nemhogy pozitív jelzéseket, hanem sorozatos negatívakat kapok, akkor egy idő után feladom...
4/11 anonim válasza:
Micsodaa??
Értem harcolnak a lányok.
5/11 anonim válasza:
Egyértelműen azt mondom, hogy jobban szeretik ha könnyen megkapható valaki, de! azt hiszem ott el is tűnik valami plusz! Eltűnik a hódítás öröme!
6/11 anonim válasza:
Leszavaztok mert harcolnak értem a lányok?
Szánalom a köbön ilyen irigyek vagytok.
Sajnállak titeket.
7/11 anonim válasza:
Nem a kérdésre válaszoltál, hanem hazudgálsz xd
8/11 anonim válasza:
Ez szerintem férfi függő.
Attól függ milyen a jelleme. Ha félénk, akkor nem nagyon fog harcolni, ha nem akkor egy kevés belefér, de a túl sok meg inkább kedvét szegi.
9/11 anonim válasza:
attol függ,én most is harcolok egy lányért már úgy mond 5hónapja és semmi..vagy kib@szot félénk vagy lesz@r..szal inkább olyan legyen a lány ha már küzdenek érte mutason is valamit cserébe..20F
10/11 anonim válasza:
Én azt javaslom neked hogy add magad nehezen...De ez ne tartson örökké..Az első napokon mehet az add magad nehezen utána engedd át neki magad ha szereted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!