Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a férfinak kell "harcoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a férfinak kell "harcolni" a nőért? Harcoljanak a nők értünk!

Figyelt kérdés
Igazam van férfitársaim?Egyenjogúságot akartak, most pedig a nők szolgái vagyunk, felsőbbrendűnek gondolják magukat, hogy értük harcolni kell.
2010. aug. 2. 16:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
kb 7 hónapja harcolok ge y FIÚÉRT!!!! LÁNY vagyok. uh nem igaz h csak a fiúk harcolnak a ányokért.:S
2010. aug. 2. 17:15
 12/62 anonim ***** válasza:
87%

"takaríts, moss, főzz vasalj ezeket csinálom rendszeresen, és mellette nekem kell füvet nyírni, barkácsolni is, gyereket szülni meg nem tudok, de ennek örülni kéne hogy tudtok életet adni, nem pesszimistán felfogni, hogy ez milyen rossz."

Tömör leszek: Te hülye vagy :) Gondolkozz már el egy kicsit és szállj magadba, mert ennyi erővel ők is fellázadhatnának! Ó, és szegénykém :( Nehogy beleroskadj a fűnyírásba. Cserélj egy nővel egy hétig, aztán meglátjuk, hogy fogsz-e még itt rinyálni.

"Nincs barátnőm igaz, mert megcsókoltam az első randin és így nem lett belőle semmi, ha meg nem csókoltam volna meg akkor nyámnyilának lennék elkönyvelve.És ez kivétel nélkül minden nőnél így van, nem értem ebben a logikát, de nagyon idegesítő, ő meg semmit nem csinál csak tőmondatokban válaszol, mintha a fallal beszélgetnék."

Ez még szánalmasabb is... Hány éves vagy? 17? Mert akkor megértem, hogy csak egy lánnyal próbálkoztál. De akkor ne általánosíts. Anyád is ilyen? Az én anyám is? A többi válaszoló anyja is? Még egyszer mondom: szállj magadba és nézd a helyzetet mások szemszögéből, akkor megérted, hogy miért kell nekünk kezdeményezni. Ennyire lusta meg nem lehetsz, hogy elvárd, hogy csak téged szolgáljon ki mindenki -.-

14/F

2010. aug. 2. 17:18
 13/62 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs barátnőm igaz, mert megcsókoltam az első randin és így nem lett belőle semmi, ha meg nem csókoltam volna meg akkor nyámnyilának lennék elkönyvelve"

Nem gondolkodtál még el azon, hogy lehet hogy nem a csók miatt dobott ki a lány? Ha, nekem tetszik valaki, nem fogom kidobni csak ennyiért, ha meg nem akarom hogy megcsokoljon, akkor elforditom a fejem és megmondom őszintén, hogy még korai.Ennyi.Nem túl bonyolult logika. Szerintem az a baj veled, hogy a nőkre háritod a hibákat, pedig benned van.

2010. aug. 2. 17:19
 14/62 A kérdező kommentje:

17:18

Több ezer lánnyal randiztam, mindegyik ilyen volt, mintha egy személyiségük lenne.

A világon a nők 95% ugyan az a személyiség más testben!

Ez így van, hosszú éveken át végzek ez irányú kutatásokat.

20 éves vagyok, te kis p*cs 14 éves nekem ne dumálj, nagyapád lehetnék:d

2010. aug. 2. 17:21
 15/62 anonim ***** válasza:
100%
A 17:18-asnak is több esze van :P
2010. aug. 2. 17:22
 16/62 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, több esze van mint neked 20évesen...
2010. aug. 2. 17:24
 17/62 anonim ***** válasza:
100%

"hosszú éveken át végzek ez irányú kutatásokat"

OMG! Tényleg? :D:D Nem mondod..Labratoriumod van?Kisérleteket is vizsgálsz?

EGy tipp: LÁTOGASD MEG A LEGKÖZELEBBI ELMEGYÓGYINTÉZETET!

2010. aug. 2. 17:25
 18/62 anonim ***** válasza:
100%

"világon a nők 95% ugyan az a személyiség más testben!

Ez így van, hosszú éveken át végzek ez irányú kutatásokat.

20 éves vagyok, te kis p*cs 14 éves nekem ne dumálj, nagyapád lehetnék:d"

XD beszarok rajtad :D többezer lány, perszeeeeeee. ÉS csak egyet csókoltál majdnem meg xDDD

ÓÓÓ rájöttem :O Esetleg... hú, lehet hogy benned van a hiba? Talán... bár áh, ez olyan hülyeség lenne, hisz te tökéletes vagy, kiismersz pár év alatt "többezer" lányt, és magadba sem nézel. Szerintem kis p*cs létemre érettebb vagyok mint te... szóval gratulálok az intelligenciádhoz, boldog életnek nézel elébe :) Remélem tudod, mi az az irónia ^^

2010. aug. 2. 17:28
 19/62 A kérdező kommentje:

17:25

Több ezer könyvet elolvastam a nők viselkedéséről, gondolkodásáról, és saját tapasztalatokat is gyűjtöttem.

Nem értem azokat akik máshogy gondolják, inkább kifizettek több száz ezer forintot hogy a pofátokba röhögjön a csaj?

2010. aug. 2. 17:30
 20/62 anonim ***** válasza:
100%
te egy állat vagy xD felsorolnál nekem úgy 20-30 könyvet, amit eddig olvastál? "érdekelne". Ja és az is, hogy miről szól. És biztos mindegyikbe bele van írva, hogy mindig a nő a hibás, és ha a férfi a béna barom, akkor is a nőre kell fogni. Taps-taps-taps :)
2010. aug. 2. 17:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!