Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg nem kell harcolni a nőkért?
Tényleg minden pasi könnyedén talál nőt és még udvarolnotok sem kell?
Nekem sokan udvarolnak és bár tudják,hogy van kapcsolatom,nehezen adják fel.
Olyan hihetetlen számomra,hogy sok nő azt írja,nekik kell a pasik után futni.
Van viszont,hogy a férfiak írják,hogy mért csak az izmos állatok találnak nőt?
Akkor most hogy is van ez?
Még egy kérdés.A nő kategoriába besoroljuk a tiniket akiknél divat,hogy mineden második férfival szexelnek?
Már bocs, de sztem kva sokat kell harcolni, hogy legyen barátnőd..Ritka az olyan eset, hogy konkrétan meg tudjátok mondani, hogy mi a helyzet, lesz valami, vagy sem?
Most én is itt vergődök már a 2. lánynál, nem tudom eldönteni, szimpatikus vagyok-e számára vagy sem...
Hát "zaklatós"talán Te túl sokat is harcoltál.
Azért ha valakinek nem jövünk be,azt észre kell venni,biztos adott jelzéseket.
Igen a külső megfog ,a belső megtart.
Biztosan Te is tetszel valakinek,csak talán még nem találtatok egymásra.
én meglátásom szerint:
van 3 tulajdonság: kinézet, vagyoni helyzet, személyiség
ezek közül egy vagy több átlag alatti - tepernie kell a nőért mint állat
mind átlagos - harcolnia kell érte
egy vagy több átlagtól jobb, esetleg mindhárom jobb - nem kell harcolnia egyáltalán, bármikor talál nőt
Hát nemtom sztem személyfüggő én nem fogok senkinek udvarolni meg pitizni a nagy f.szt. És van barátnőm, és sose voltam egyedül sokáig :P De am nemtom tényleg én is látom magam körül h van aki tényleg egy csomó csajnak udvarol meg ilyenek és mégse jön össze neki semmi, mert már olyan megalázkodó csiga h nem kell egy csajnak se! Nem csoda!
Ha meg nehezen elérhető vagy jó nem azt mondom h az öledbe hullik minden és semmit nem kell tenni érte, de sokkal könnyebb is lehet, mint egy olyannak aki folyton teper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!