Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg nem kell harcolni a nőkért?
Tényleg minden pasi könnyedén talál nőt és még udvarolnotok sem kell?
Nekem sokan udvarolnak és bár tudják,hogy van kapcsolatom,nehezen adják fel.
Olyan hihetetlen számomra,hogy sok nő azt írja,nekik kell a pasik után futni.
Van viszont,hogy a férfiak írják,hogy mért csak az izmos állatok találnak nőt?
Akkor most hogy is van ez?
Még egy kérdés.A nő kategoriába besoroljuk a tiniket akiknél divat,hogy mineden második férfival szexelnek?
"hát kaptam a bántást rendesen, alázást, kegyetlenkedést, a végén pedig a feljelentést zaklatásért"
Na erről beszélek, aki ezt tűri h eljussanak a feljelentésig meg is érdemli... ha csaj lennék nekem se kéne olyan srác akiben nincs tartás ennyi
az izos állatok kapnak jó nőt a csunyák nem.
a csunya nő meg nem kell senkinek ebből adódnak a kérdések
csunya lány: " fiu után kell futnom"
szép lány: tul sok fiu mászik rám
szép fiu: ( nem ir kérdést mert van csaja)
csunya srác: futni kell a lány után
ennyi
Hát utolsó,így leegyszerűsítve érthető lenne,de mindenkinek más a szép és csúnya.
Van pl. olyan barátnőm akiért bomlanak a pasik,de neki egy kis kocka informatikus a párja,mert neki az ilyen tipus jön be.
Na kérem azért ne essünk túlzásba,én egész normális nőnek tartom magam.Van párom,akihez hűséges vagyok és nem adok másoknak félreérthető jelzéseket.
Mindkét nem közt vannak jobbak és rosszabbak.Ezt nem külsőleg értem.
A gyerekmunka ellen például harcolnék. De egy nőért hogy méltóztasson a társam lenni? Aki tényleg az akar lenni az úgyis önként fogja róni az utat veled.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!