Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy értelmes 50 éves nő miért bolondít egy 30 éves fiatalembert?
Engedd el az a nő már neked rossz alaplap lenne. A kukába kéne dobnod az ellentmondásos gondolataidat.
Ja jó nő? Hát istenem, már külön utakon jártok, csak ő használhatatlan, de majd boldog lesz.
Azért írtam ezt, mert kb ezt gondolod róla, az utolsó szavaiddal csak kocka módra fordítva!
61-es voltam.
Minden nő egyforma abban, hogy szereti magát szépnek, kívánatosnak, szexinek érezni! Ezt nőként írom neked. Ha ezt egy 20 évvel fiatalabbtól kapja meg, hát Istenem! Még mindig 2 felnőtt ember magánügyéről van szó.
Szerintem csak a masszív irigység szól belőled, nehogy jól érezze magát mással utánad! Még a végén kiderülne, hogy nem is voltál olyan jó férj neki... Amúgy ha jól olvasom a te párod is fiatalabb tőled egy tizessel. Miről is beszélünk? :D
Én azon csodálkozom,hogy ennyi buta ember van itt. Vagy csak 1,2 különböző felhasználó nevekkel.
Először is.. igen,nem tudott megajándékozni gyermekkel,de engem ez nem zavart volna! Nem érdekelt! Ő maga döntött,én soha nem hoztam fel neki a gyerek témát? Stimm???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!