Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy értelmes 50 éves nő miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy értelmes 50 éves nő miért bolondít egy 30 éves fiatalembert?

Figyelt kérdés
Hisz ebből úgysem lehet kapcsolat,és csak a pletykát halmozzák fel amit a település lakói látnak. Ennek így van értelme? Mindig együtt utaznak busszal,együtt vásárolnak a helyi boltban stb.
2019. dec. 15. 16:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:

9-es!

Mert az az 50 éves hölgy sokkal vonzóbb mint a mai huszon,harmincévesek!

2019. dec. 15. 17:03
 12/66 anonim ***** válasza:
100%

Na! Igy már érthetöbb. Te elbeszélgettél vele erröl tiszta joindulatbol. Elmondtad az aggályaidat, ennyi amit tehetsz. A többi az ö dolguk!

( Egyébként merre felé élsz? "meghajalná szegény exemet." kifejezést még nem hallottam. Hol használják ezt a megtépi, megtépi a haját helyett?)

2019. dec. 15. 17:03
 13/66 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszem, hogy segítségre szorul. 2 felnőtt emberről van szó, lehet, hogy semmi ok a pletykálkodásra, de előfordul, hogy szerelem, semmi közöd hozzá!
2019. dec. 15. 17:04
 14/66 anonim ***** válasza:
100%
Két felnőtt ember, azt csinálnak amit csak akarnak. Hagyd békén az exedet, főleg hogy neked már évek óta van valaki más! Szerintem csak irigykedsz.
2019. dec. 15. 17:06
 15/66 anonim ***** válasza:
97%

" Csak ha a srác anyja megtudja,akkor meghajalná szegény exemet."

A srác lassan középkorú, 3x, felnőtt ember!

2019. dec. 15. 17:09
 16/66 A kérdező kommentje:
Nem. Nem irigykedek. Mint ahogy írtam,ő is rengetegszer segített nekem. Ugyanúgy figyelmeztet ha valaki rosszat mond esetleg rólam. Nem akarom,hogy rossz nőként legyen beállítva mert nem érdemli meg! A pletyka meg az esetlegesen félre érthetö helyzetek sokkal rosszabbak mintjüha lenne felvállaltan valakije! Én abban is segítenék neki,hogy legyen egy komoly kapcsolata,de akkor legyen őszinte! Értitek? Ez az összevisszaság értelmetlen számomra!
2019. dec. 15. 17:13
 17/66 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már élni az exed. A fiatalembernek meg valószínűleg nincs ellenére, hogy az exed foglalkozik vele. Az anyjának meg végképp nincs köze a fia szexuális életéhez.
2019. dec. 15. 17:14
 18/66 A kérdező kommentje:
Oké,de ennek a srácnal szinte soha nem volt senkije,valamelyik nap vele töltöttem fél napot mert együtt voltunk egy orvosi vizsgálaton.. a buszon is be nem állt a szája jött utánam ugyanúgy,és egyáltalán nem láttam/éreztem rajta,hogy szégyelné magát előttem. Egy barátságos/elvont fiú amúgy. Ezer éve ismerem már. A csajokról is dumáltam vele,azt mondta,hogy isten ments. Csak a gondok vannak vele.
2019. dec. 15. 17:17
 19/66 A kérdező kommentje:

17-es!

Látom nem fogod fel!

Én segíteni akarok neki! Nem pedig ellene vagyok! De ezt már korábban is leírtam csak el kéne olvasni!

Ami zavar,hogy felemás információkat hallok. Az exem szerint nincs senkije, a pletyka az meg ugye szárnyal.

2019. dec. 15. 17:22
 20/66 anonim ***** válasza:
100%

Eldönthetnéd, hogy az ex nejed szellemi fogyatékos, vagy a fiú egyébként is közvetlen bárkivel, és semmi ok az aggodalomra, pláne hogy egyes falubeliek meg hülyék....

Nem vagy féltékeny?

2019. dec. 15. 17:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!