Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy értelmes 50 éves nő miért bolondít egy 30 éves fiatalembert?
A 30 éves fiatalembernek eszében sincs gyerek,mert amikor legutóbb beszéltem vele ilyenről az életet is xarnak találta,de barátnője is csak 1x volt egész életében. Nem egy nőcsábász ahogy ismerem...csak akit ismer,azokkal beszédesebb. A volt páromtól meg egyáltalán nem várnám ezt el,mert velem is ezért szakított annak idején mert már nem tudott megajándékozni gyermekkel. Sajnos közbe jött nála bizonyos egészségügyi gond. Na most ebből kiindulva nem hiszem,hogy ilyen gonosz nő legyen,hogy egy 30-as srácot hülyítrne.
Csak mivel egy értelmes nő,jobban odafigyelhetne ilyenekre,hogy nem járkál vele sülve főve mindenhova "Állítólag".
Oké..közös ismerősünk ez a gyerek, nekem meg főleg az mert gyerekkora óta ismerem,de mindenre gondolni kell sajnos a mai világban. Főleg pletykás faluhelyen. Nem de?
Nézd kérdező, 45 leszek hamarosan. Régen túl vagyok azon, hogy mit szólnak mások. Laktam falun 24 évig, van tapasztalatom benne. Sosem adtam a pletykálók véleményére. Magasról leszrtam őket. A faluban az álszent szentfazekak voltak a legpletykásabbak. Közben meg ők voltak a legnagyobb ri..bancok.Ők nyaltak a falu plébánosának a legjobban, ennek ellenére csak az nem dugta meg őket, aki nem akarta. Utána meg eljátszották a legnagyobb Istenfélő szerepét. Nos, simán tojtam a rosszindulatúságukra, ha elkezdtek terjeszteni dolgokat rólam vagy bárkiről. Mindig visszakérdeztem, hogy esténként csak erre tudsz elélvezni? A legtöbb meg se tudott szólalni. Simán elkönyveltek bunkónak, na de kit érdekelt? Engem ugyan nem. Ha mindig ezekkel foglalkoztam volna, nem lett volna saját életem. A munkahelyen is ha valaki ilyen, az is megkapja tőlem. Dolgozzon, ne másokkal foglalkozzon.
A pasi meg az exed érezzék jól magukat együtt. Akinek nem tetszik, az így járt.
Ezt a kis ri..bit is megkínálnám a szövegemmel szívesen. Megnézném a pletykás pofáját utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!