Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy értelmes 50 éves nő miért bolondít egy 30 éves fiatalembert?
Nem vagyok féltékeny,csak próbálom leírni most,hogy értsétek,átéljétek.
Az exemet a településen mindenki tiszteli,és nem elfogultságból mondom,de a tisztesség mintsképe! Segít mindenkinek,és az is igaz,hogy beszélgetni is szeret mindenkivel. Csak ez a pletyka zavar. Soha nem volt róla rossz pletyka! És nem szeretném ezek után sem. Bár most sajnos már van! A volt párom nem fogyatékos egyénként! Ha nem lenne diplomája akkor sem lenne az.
Kedves kérdező! Mi közöd hozzá? Csak nem te szeretnél rácuppani a 30-as pasira? De akkor se lenne közöd hozzá hiszen a 30-as férfi az 50-es nővel van együtt. Azt hogy hogy vannak együtt ahhoz senkinek semmi köze pláne nem egy városnak vagy egy falunak. Nyilván a féltékeny irigy nők szívesen megtépnék vagy levernék de azzal csak azt érnék el hogy a 30-as pasi nem hogy megutálna titeket, de még testi sértésért csücsülne egy falu például. Érdekes látvány lenne.
Ti szeretnétek hogy egy egész város pletykáljon rólatok? Vagy netalántán úton útfélen minden pletyi ember odamenne és megmondaná hogy mit és hogy csinálj és kitárgyalnák előttetek az intim privát szférátokat? Hm? Milyen érzés lenne? Pláne ha több a hazugság mint az igazság? Miért vagy ilyen irigy az 50 éves uriholgyre?
Szóval ha egy nő összejön egy fiatalabb férfival,akkor nem tisztességes..
Ti valahol megrekedtetek a 1600-as években.
22-es,23-as!
Az a baj,hogy a korábbi hozzászólásokat,hozzászólásaimat nem olvastátok el.
Abban egyetértek,higy a pletyka az undorító!
Igen.. abban állapodtunk meg,hogy hs bármi van,akkor szólink egymásnak. Legyen az hírnév befeketítése vagy bármilyen segítség! Ahogy írtam.. ő is rengetegszer figyelmeztetett már!
22-es és 24-es voltam. Igen szerintem meg a középkorba rekedtetek. Ő már az exed. Joga van azt választani akit szeretne. És ő ezek szerint egy 50 éves holgyet szeret.
És? Attól még lehet jó ember, hogy 50 éves. De ha a település és te is így viselkedtek és netalántán a holgyet tettlegesség érné csak azért mert szerelmes akkor nem csak nekem de a volt pasidnak is meg lenne a véleménye és hidd el szerintem már egy ilyen után se bocsát meg nemhogy ha nemcsak lelkileg bántanátok a nőt. Te közvetetten féltékenységből bántod a gyk-n a nőt. Nem te vagy az exed hogy eldöntsd mi lehet vagy mi nem. Ha ők kapcsolatban akarnak lenni ugyis kapcsolatban lesznek nem a te dolgod. Szerintem ne foglalkozz vele mert csak magadnak ártasz. Inkább kezd el élvezni az életet szabad emberként vagy ha már párban vagy akkor foglalkozz az új pároddal.
A fogyatékosságot én kérdeztem, nyilván nem az..
El tudja dönteni, hogy kivel milyen kapcsolatban van, a szomszéd Mari néninek meg mondd meg, hogy semmi köze hozzá. Ha meg akarod védeni, ezzel tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!