Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy értelmes 50 éves nő miért bolondít egy 30 éves fiatalembert?
45 éves hozzászóló!
Teljes mértékben igazad van ,csak egyetérteni tudok!
De..hogy is mondjam..lehet,hogy sértő leszek a többi emberre nézve,de az is lehet,hogy elfogult vagyok mivel ismerem a volt páromat, szóban másról nyugodtan terjeszthetnek meg beszélhetnek bármit,mert talán 60%-ban igaz is. Undorító dolog persze ez is, de az exemről senki ne mondjon semmi rosszat! Egyébként ő nem az a fajta aki csak úgy flörtölget meg randizgat csak úgy bárkivel. Az ő elve az,hogy vagy komoly kapcsolat, vagy semmi. Ezért se sározzák már be ilyen ribizlik.
Szerintem 20 év korkülönbség nem is necc. Nekem mesélte az egyik volt ismerősöm hogy neki volt egy ilyen ismerőse akivel 20 év volt a korkülönbség. Összeházasodtak, gyerekük lett és azóta is boldogok. És senki nem cseszteti őket ezért.
Amúgy meg valakin nem is látszik hogy pl. 50 éves. Olvastam már ilyenről. Anyukát azt hitték hogy a 26 éves fia barátnője és 25 évesnek nézték. Senki nem akarta elhinni én is láttam róla képet tényleg 20-asnak néz ki.
Szerintem nem kéne foglalkozni ezzel amúgy meg miért nem beszélsz az exel és a sráccal, hogy együtt menjetek be és jelentsétek fel a rágalmazókat. Vagy mondjatok ha nem hagyjak abba rágalmazásért feljelentitek őket.
Szerintem ne ragozd túl. A lego gyűjtés felnőtt korba sem szégyen, valakinek vasút modellje van pl, vagy kocsi makettje.
Neked van új társad, a volt feleségednek is, és mint olvastuk ő nem foglalkozik a pletykálókkal.
Miért ne lehetne boldog egy 30 éves mellett is.
Szerintem engedd el! És foglalkozz a 9 vagy 10 évvel fiatalabb pároddal nem emlékszem, hogy 33 vagy 32.
De úgyis tudjuk, hogy úgyse engeded el a volt feleséged, szóval mi itt hiába is fogunk neked ezer oldalon is ugyanarról beszélni.
" Ő NEM,kalandozó SZEXELŐ fajta!!! Én ismerem a legjobban azt gondolom!"
Most jött el a váltás ideje!
1. Nem hinném,hogy egy olyan férfit válsztana magának akinek mér nem tud gyermeket szülni. Amikor legutoljára beszéltem az exemmel,akkor is ezt mondta nekem komoly tekintettel,őszintén,hogy nekem kell majd egy gyermek,utód. De ahogy írtam is,nnak idején ezért szakított velem. Ergo.. ebből mi értelme lenne egy még fiatalabb 30 éves életét elcseszni? Nem látom benne a rációt!
2. Az utolsó válaszolónak. Hidd el,hogy ő nem olyan mint a többi. Tudom közhelyesen hangzik,de ez az igazság! Nem minden nő olyan amire gondolsz.
"De ahogy írtam is, annak idején ezért szakított velem. Ergo.. ebből mi értelme lenne egy még fiatalabb 30 éves életét elcseszni? Nem látom benne a rációt!
2. Az utolsó válaszolónak. Hidd el,hogy ő nem olyan mint a többi. Tudom közhelyesen hangzik,de ez az igazság! Nem minden nő olyan amire gondolsz."
Miért, te is ezt mondtad neki? Nem tudott neked gyereket adni, akkor miért nem foglalkozol az új rendszerrel amire váltottál, már ne haragudj, hogy ezt írom, de te sem veszed észre az ellentmondást, és a kettősséget az írásaidban. A régi rendszert meg hagyd békén, hogy megtalálja a saját maga boldogságát, olyan mellett aki a régi retro dolgokért rajong. Már bocs hogy így fogalmazok, de már kezdem unni a hisztidet.
Egyszerre gyűlölöd és még mindig szereted az asszonyt, csak épp nem egészséges formában,és irritálja a csőröd, hogy az exfeleséged és egy 30 éves. Biztos nagyon érdekes lenne az arcod ha látnád őket együtt, és mivel ő maga volt a megtestesült magány, most mindenki hőbörög, hogy ő bizony nem lehet boldog,és mindenki terveket szövöget, hogy hogyan csesszen ki a hölggyel. Ezt az aljas viselkedést! Khm! Se nekik se neked nincs már közük és közöd hozzá. Most jelenleg a boldogságában gátoljátok, elvágva az utat a boldogság felé. És az emberi jogok törvénye alapján senkinek nincs joga ehhez, oda kéne nyomni neked is és a falubeliek orra alá kinyomtatva az egyetemes emberi jogokat. De amúgy van egy olyan sejtésem, hogy te tudat alatt rágtad a fülét gyerek ügyben foylamatosan, vagy legalábbis te éreztetted vele, hogy neked igenis kell az a gyerek.
Mert ahelyett, hogy itt minket zsaruknak vagy biztosítónak nézel, mert kavarod a szezont a fazonnal, már ne is haragudj, mit vársz tőlünk hogy elrabosítsuk a 24 éves lányt és a falu lakókat? Ne haragudj, de egyikünk sem járt Rendőr Szakközépbe. Ó jaj most mi lesz? :)
Egy értelmes exférj már bement volna a rendőrségre feljelentést tenni rágalmazás ügyben a volt felesége érdekében, hogy ne kelljen életbiztosítást kötnie arra a helyzetre, ha netalántán "cigány" stílusú falubelik megvernék, és emiatt kiesne a munkahelyén a munkából, hogy addig is legyen miből megélnie, csak mert nekik nem tetszik, hogy egy pasival lófrál az utcán. És? Közterület!
Gyülölet szavak:
"Mi értelme lenne egy még fiatalabb 30 éves életét elcseszni? Nem látom benne a rációt!"
Utána meg ő nem olyan. :D
Ergo! :) Mi értelme várni tőlünk a bólogató kiskutyát vagy a veled egyet értő bólogató oroszlánt, fel kell hogy világosítsalak, azok nem mi vagyunk, még csak nem is hasonlítunk rájuk, és nem ártana egy lelki szemüveg, hogy észrevedd, hogy ne keverd a szezont a fazonnal.
Sajnálom de ki kell ábrándítsalak nem fogjuk alád adni a lovat, hogy de igazad van!
Mert mi nem ők vagyunk!
Te pletykákra építed az 50 éves exfeleséged életét.
A koppanás csak akkor jön, mikor kiderül, hogy az 50 éves feleséged, csak segít a 30 éves srácnak, akit ezek szerint ő is ismert már mikor ti együtt voltatok, de ha nem akkor most ismer, és ő segít neki, hogy talpára tudjon állni az életben. Sőt azt kacagnám, ha az anyukájával is napi szinten beszélgetne.
Lehet éppen ügyet mentek intézni, amihez a srác nem értett, és az anyukája sem.
Te sem vagy különb ezek alapján amiket leírtál, mint a pletykás emberek akik a feleséged vesztére áhítoznak.
Én nem szoktam olyanokkal foglalkozni, akik ha pletykálnak, és nem jönnek oda hozzám, hogy velem is beszéljenek, persze nem ugy hogy letámadnak ordítozva, hanem értelmes ember módjára nyugodtan, de ha elhiszik nekik és még velük együtt fujjolnak, csak mondjuk a gyk-n azokkal nem szoktam foglalkozni, se most, se utána se.
Te is most ezt teszed, egyszerre ütöd, és utána simogatod, ellenmondás amiket írsz.
Miért nem foglalkozol a 33 éves beújított társaddal, aki majd ad neked egy gyereket, akit előre sajnálok ezek alapján khm, ha annyi nincs benned, hogy bemenj önszántadból a rendőrségre, hogy feljelentést tegyél rágalmazásért, minthogy itt hőbörögsz.
Váltani kéne mert túl pörög a motor, és füstölni fog.
Az írásod alapján azon se csodálkoznék, ha te lennél a 24 éves kis csitri aki így próbál érvényt szerezni a hülyeségének.
Felejtsd már el azt a nőt, bárki is vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!