Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy értelmes 50 éves nő miért bolondít egy 30 éves fiatalembert?
66%-os kérdező!
Csak,hogy tisztába tegyelek a nemekkel,mert néha furákat írsz!
Én a kérdező férfi vagyok,az (50-es)exem a nő!
Nem a középkorban rekedtünk meg,mert mekem is voltak idősebb párjaim,de most ez nem ide tartozik! Most írom le szerintem harminharmadszorra..nem szeretném ha besároznák a hírnevét! Nem azzal lenne a baj,hogy nyíltan 100%-ban felvállalják egymást,mert itt is rengeteg vegyeskorú kapcsolat van. Ha az exemnek lenne kapcsolata akkor legyen. Jól tenné. Neki is jár a kapcsolat. De ami nem teljesen igaz,azt ne pletykálja már megerősítve 7,8 ember,hogy de igaz,mert együtt utaznak meg sétálnak mindig!
66%-os vagyok. Már megelőztelek! :D Csak te sem olvastad, hogy azt hittem nő vagy. Nem írtam furcsaságot. Inkább furcsálltam a reakciódat, mivel a kérdésnél kerek perec megmondod, hogy mi lehet az 50 éves nőnek vagy mi nem. Ez nem így működik. Meg ha a volt feleséged, szép vélemény pláne, hogy jó nőnek tartod, és azt írtad, hogy bolondítja a csávót. Mert ugye ezeket nem csak a falu mondja, hanem te is így gondolod. Az ő dolguk, a 30-as pasi dolga, hogy megvédje a párját. Egyébként írtad, hogy jó nő, és az exfeleséged. Nem mondok inkább semmit. Khm. Mit gondolok erről.
Neked hány éves a mostani? Csak kíváncsiság.
Akkor most látják a faluban császkálni egy fiatalember. Ó jaj és akkor mi van, nem a falu jár vele. Ezt a hülyeséget. Mandinerből megkérdezném, hogy mi újság a házuk táján?
Vagy nem is foglalkoznék velük, hiszen minden csoda három napig tart. Majd megunják. De ezzel elérték, hogy ha utána cimbiznének az 50-es nővel aki soha nem járt egy fiatalemberrel, az 50-es nő érthetően a tudtukra fogja adni, hogy minek? Hiszen akkor pletyka tárgya voltam, és most meg lehet elmenni mindenkinek a saját portájára takarítani, mert van mit. Ennyi!
39-es!
Értem..és igazad van,de ha téged pketykálnának vagy feketítenének be,nem hiszem,hogy jól esne.. és szerintem a legközelebbi jó barátaidnak sem esne jól.
Hááát.. ezek pont,hogy nem szent fazekak. Ellenkezöleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!