Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek olyan férfival, aki nem néz ki jól, de jó apajelölt, gazdag és értelmes?
fajtád miatt olyan a magyar nők megítélése, amilyen
képes lennél egy számodra egyáltalán nem vonzó pasival leélni az életed, szülni neki, mert van pénze
hányinger
Itt senki nem fogja beismerni, de sokan igen!
Gondolkodj! Sok magyar nő még négernek is szül!
Mert a négerek általában jól néznek ki.
Ronda férfinek csak ronda nő szül, ronda gyerekük lesz, igy maradnak fent a ronda emberek. Ha minden nőnek szokása lenne hányadék fèrfinak szülni, màr kihaltk volna a ronda emberek, mert akinek ugye az anyja szép az màr bűnronda nem lehet. De azért vannak bűnronda emberek mert nekik mindkèt szülőjük bünronda.
Szerintem a négerek nem néznek ki jól. És elég sok olyan párt láttam már, ahol az egyik fél ronda.
Nem, csak lehetne mérlegelni, mi fontosabb. Jó élet, stabil háttér, vagy a külső. Mind a kettő nagyon ritkán jár együtt, kevés nőnek jut olyan férfi, aki jól is néz ki, értelmes is és pénze is van, és ehhez még megállapodni is hajlandó. Szerintem ilyen nem is létezik :D
Most komolyan!
Mit ér a pasi, Rájengoszling külsővel, ha minimálbérért biztonsági őr, napi 12 órában? Vagy Bredpitként, vágóhídi bélmosó 500-ért óránként?
A kockás hastól lesz lakása? A kidolgozott vádliért kap gyógyszert és pelenkát a gyereknek?
Máskor meg az a bajuk, hogy a lányok milyen felszínesek, csak a külsőre mennek :D
"Máskor meg az a bajuk, hogy a lányok milyen felszínesek, csak a külsőre mennek :D"
Akkor álmodozz tovább, hogy majd valami sikeres pasit hülyére veszel és le tudod húzni, pont erre szoktak vágyni a felszínes nők helyett :D
te nem felszínes vagy, hanem prosti
pénzért akarsz dugni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!